Jump to content

Καλώς ήρθατε στο Gatherstyle Gaming Community
Εγγραφείτε τώρα για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες μας. Μόλις εγγραφείτε και συνδεθείτε, θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε θέματα, να απαντήσετε στα υπάρχοντα θέματα και πολλά άλλα. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό, μπορείτε να συνδεθείτε πατώντας Σύνδεση αλλιώς μπορείτε να δημιουργήσετε έναν καινούργιο λογαριασμό πατώντας Δημιουργία Λογαριασμού

B` EΘΝΙΚΗ (FOOTBALL LEAGE) GREECE


  • This topic is locked This topic is locked
59 replies to this topic

#1
IeP_LoL_21

IeP_LoL_21
  • Member
  • 2816 posts
  • LocationThessaloniki
  • IRC Nick:IeP_LoL_21
  • Clan:GStyle
Edw tha grafoume ta nea gia tis omades ths b` ethnikhs ths ellados!

35971568.png

[Simosz] ti vgazei?

[IeP_LoL_21] to Deal aki

[Simosz] gamw to ka-dealaki tou.

[16:34:43] * @_GeMiNi_ bellicia bellicia gamhsia kai mellisia

4763ve7.png

45066.gif

12395.png

275s.jpg


#2
AsSaSs1n

AsSaSs1n
  • Member
  • 3034 posts
  • LocationΔράμα, Μακεδονία
  • IRC Nick:PAOLA
  • Clan:18120
Posted Image

Posted Image

Posted Image

TA NEWS GIA TIN FOOTBALL LEAGE

#3
AsSaSs1n

AsSaSs1n
  • Member
  • 3034 posts
  • LocationΔράμα, Μακεδονία
  • IRC Nick:PAOLA
  • Clan:18120
Πήραν άδεια πέντε, κόπηκαν οι υπόλοιποι!
Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Πρωτοβάθμιο Οργανο Αδειοδότησης (Π.Ο.Α.) της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση έλαβε, μετά την εκδίκαση υποθέσεων εννέα (αριθμός 9) ΠΑΕ της Football League σχετικά με την αδειοδότηση της περιόδου 2011-2012 για συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Super League, τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Λεβαδειακός ΑΠΟ για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

2.Εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Παναιτωλικός ΓΦΣ για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 2.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

3.Εκδίδει άδεια στην ΠΑΣ ΠΑΣ Γιάννινα για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 7.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

4.Δεν εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ ΟΦΗ.

5.Δεν εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας ΓΣ.

6.Εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Βέροια ΓΣ για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 2.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.

7.Δεν εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Διαγόρας ΓΣ.

8.Δεν εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Πανθρακικός ΑΠΣ.

9.Εκδίδει άδεια στην ΠΑΕ Τρίκαλα ΑΟ για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 8.000 ευρώ για παραβίαση προθεσμιών υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών.


#4
AsSaSs1n

AsSaSs1n
  • Member
  • 3034 posts
  • LocationΔράμα, Μακεδονία
  • IRC Nick:PAOLA
  • Clan:18120
«Στο Παγκρήτιο το ματς ΟΦΗ-ΠΑΣ Γιάννινα»
Η ανακοίνωση του κ. Τζώρτζογλου, αναφέρει: «Mετά και την παρωδία στο ΟΑΚΑ και τις προεκτάσεις που έχει με αποκορύφωμα το αίσθημα ατιμωρησίας που δημιουργείται, η ΕΠΣ Ηρακλείου αισθάνεται ιδιαίτερα προβληματισμένη για το επόμενο παιχνίδι της ΠΑΕ ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Γεντί Κουλέ, μετά και τα όσα έχει υποστεί η ΠΑΕ ΟΦΗ τόσο στο πρώτο ματς των Ζωσιμάδων, αλλά και γενικότερα και όσα από το χώρο του παρασκηνίου υπομένει εδώ και 1 χρόνο περίπου. Κάνει, λοιπόν, πρόταση στους υπευθύνους να εξετάσουν την περίπτωση διεξαγωγής του παραπάνω αγώνα για λόγους ασφαλείας στο Παγκρήτιο στάδιο.

Σαν ποδοσφαιρική αρχή του Νομού μας, αλλά και σαν Κρητικοί που μεγαλώσαμε με την ιστορική αυτή ομάδα, θεωρούμε την παραπάνω πρόταση και σαν ιδανική λύση και ίσως και μοναδική στο οικονομικό πρόβλημα του ΟΦΗ (βλέπε αδειοδότηση), αφού από το ματς αυτό στο Παγκρήτιο στάδιο η ΠΑΕ ΟΦΗ θα έχει εισπράξεις που θα αγγίξουν και ίσως και να ξεπεράσουν το ποσό των 400 χιλ. ευρώ».


#5
AsSaSs1n

AsSaSs1n
  • Member
  • 3034 posts
  • LocationΔράμα, Μακεδονία
  • IRC Nick:PAOLA
  • Clan:18120
DOXA DRAMAS
ΔΟΞΑ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0
Άνοιξε ο δρόμος για τα play-off !!!
Μια πανάξια και πεντακάθαρη νίκη της Δόξας σε βάρος του πρωτοπόρου ΠΑΣ Γιάννενα με 2-0 έφερε τους "μαυραετούς" στο κατώφλι των πλέι οφ. Δύο πανέμορφα γκολ, ένα ακυρωθέν, αρκετές πολύ καλές ευκαιρίες αλλά και ένα δοκάρι από πλευράς φιλοξενούμενων ήταν τα στοιχεία του σημερινού παιχνιδιού που εξελίχτηκε σε ένα πανέμορφο απόγευμα για λογαριασμό των γηπεδούχων.

Η Δόξα έπαιζε για τους τρείς βαθμούς και ο ΠΑΣ για τον ένα. Η Δόξα ήθελε την νίκη γιατί μόνο με νίκη έπαιρνε την οδό των play-off και ο ΠΑΣ τον ένα που θα του εξασφάλιζε και μαθηματικά την άνοδο στην σούπερ λίγκα. Έτσι με περισσότερο άχγος στην πλάτη της η Δόξα είχε την καλύτερη επιλογή

Την χρήση του ποδοσφαιρικού τσαμπουκά και με μια έντονη δόση θράσους και πυγμής μπήκε από το ξεκίνημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να δείξει στον αντίπαλο ποιος είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. Άλλωστε όταν θέλεις τόσο πολύ την νίκη και έχεις απέναντι τον καλύτερο και τον πιο έμπειρο της κατηγορίας δεν έχεις άλλη επιλογή από αυτήν που χρησιμοποίησε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης ήταν μια διαφήμιση του επιθετικού ποδοσφαίρου για τους «μαυραετούς». Από την αρχή ζήτησαν το γκολ. Η ακύρωση του στο δεύτερο λεπτό δεν τους πτόησε. Έμειναν δυνατοί μέσα στα όρια του αγωνιστικού χώρου αναγκάζοντας τους φιλοξενούμενους να ψάχνουν για λύσεις στις αδυναμίες τους, κυρίως στο χώρο του κέντρου. Εκεί όπου οι «μεσαίοι» της Δόξας κατάπιναν χιλιόμετρα για να έχουν τον έλεγχο.

Μόλις ο ΠΑΣ κατάφερε να ισορροπήσει μετά το τέταρτο και να αρχίσει να απειλεί ήρθε το πρώτο γκολ της Δόξας πάνω στο ημίωρο. Αυτό μούδιασε ακόμη περισσότερο τους φιλοξενούμενους που δεν έπεισαν για την διάθεση τους να αντιδράσουν. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δεν τους ήρθε το γκολ τα ισοφάρισης γιατί η Δόξα ήταν στημένη έτσι ώστε να μην το επιτρέψει. Και σαν επισφράγισμα όλης αυτής της προσπάθειας ήρθε το δεύτερο γκολ. Και εκεί τελείωσαν όλα αφού το μόνο που απέμεινε πλέον ήταν το γκολ της τιμής που όμως ούτε και αυτό ήρθε παρά τις απέλπιδες προσπάθειες που έγιναν μέχρι και την τετράλεπτη καθυστέρηση στην εκπνοή του αγώνα.

Όλοι στην κορυφή!!!
«Ο ένας ήταν καλύτερος από τον άλλο» θα πει στην συνέντευξη τύπου ο Μιχάλης Γρηγορίου σχολιάζοντας την απόδοση των παικτών του. Και είχε απόλυτο δίκαιο. Ο Σερεμέτ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής κάτω από τα δοκάρια, πηγή εμπιστοσύνης και σιγουριάς με δύο υπέροχες επεμβάσεις. Όμως η άμυνα ήταν το μεγάλο ατού της Δόξας. Άλλωστε μόνο έτσι θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα με την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Ο Γελαδάρης … χιλιομετροφάγος πανταχού παρών. Ο Μπαξεβανίδης ο κορυφαίος. Το δίδυμο Καρακώστα -Βέρτζου στραγγάλισε τον Μπακαγιόκο αφήνοντας τον στο μηδέν σκοράρισμα. Βέβαια κάποια λάθη έγιναν αλλά καλύφθηκαν. Μπροστά τους ο Λίμα και πάλι τα έκανε όλα και κυρίως ήταν ο πέμπτος της άμυνας. Ο Γκοντζάλες έβγαλε καλές πάσες και ο Σιάκκας και πάλι συμπλήρωσε τα χιλιόμετρα του. Όταν αυτοί οι δύο άρχισαν να κουράζονται και να «αδυνατίζει» η μεσαία γραμμή ο Γρηγορίου «φρεσκάρει» με Μαραγκό και Ρούτση και το κέντρο παραμένει όρθιο. Μπροστά ο Χλωρός έδειξε ότι καλύπτει την απουσία του Μαρκόφσκι και πως η Δόξα -για άλλη μια φορά- έχει πλουραλισμό στο σκοράρισμα. Άλλωστε έπαιζε απέναντι και στην πιο έμπειρη και αποτελεσματική άμυνα που έχασε πρώτη φορά με δύο γκολ. Μαζί με τον Χατζηπαντελίδη έκαναν ρήγματα από τα πλάγια στην αντίπαλη άμυνα. Ο Κάπελ δικαίωσε την επιλογή του Γρηγορίου που ήθελε να φρεσκάρει την επιθετική γραμμή. Αξιοποίησε μια χαμένη φάση και σφράγισε την νίκη, Ωστόσο δεν βοήθησε ανασταλτικά με αποτέλεσμα να «βαρύνει» τον Μπαξεβανίδη που πάλευε πολλές φορές απέναντι σε δύο αντιπάλους. Τέλος ο Ντε Φαρία μπορεί να μην έκανε το μεγάλο παιχνίδι όμως πέτυχε να απασχολεί συνέχεια τα δύο κεντρικά μπακ των φιλοξενούμενων και να μην τα αφήνει να προωθηθούν, ενώ ακόμη και όταν πέρασε στα πλάγια βοήθησε και ανασταλτικά.


Διαιτητικό ...λάθος με το ξεκίνημα.
Δεν πέρασαν δύο λεπτά από το ξεκίνημα και η δεύτερη βοηθός Ουρανία Φώσκολου ακύρωσε κάκιστα καθαρό γκολ της Δόξας. Ο Χλωρός από κανονική θέση -καλυπτόμενος- στέλνει την μπάλα προς τα δίχτυα του Κηπουρού. Στην πορεία της προσπαθεί να τη σπρώξει ο Καρακώστας που και αυτός είναι μπαίνει στην φάση από κανονική θέση και να σιγουρέψει το γκολ. Όμως η επόπτης, αν και ο παίκτης της Δόξας δεν την έχει ακουμπήσει ,θεωρεί το γκολ ως άκυρο.

Στο επόμενο λεπτό η Δόξα χάνει δεύτερη συνεχόμενη ευκαιρία με τον Χατζηπαντελίδη να βγαίνει τετ α τετ με τον Κηπουρό αλλά η προσπάθεια του χάνεται άδοξα καθώς τον παρεμπόδισε ο Κώτσιος.

Πολύ γεμάτο σε θέαμα και φάσεις το ξεκίνημα του αγώνα και στο 6΄έρχεται η αντίδραση του ΠΑΣ με τον Μπακαγιόκο να φεύγει στην αντεπίθεση αλλά ο Βέρτζος τον προλαβαίνει και του "τσιμπάει" την μπάλα για να φτάσει αυτή τελικά στον Πατσατζόγλου που έξω από την περιοχή επιχειρεί ένα πολύ καλό μακρινό σουτ το οποίο με τα ακροδάχτυλα και την βοήθεια του οριζόντιου δοκαριού ο Σερεμέτ βγάζει κόρνερ και διώχνει τον κίνδυνο.

Στο 14' νέα ευκαιρία για την Δόξα με τον Χλωρό να πιάνει κεφαλιά από καλή θέση μετά από σέντρα του Μπαξεβανίδη από δεξιά που όμως έφυγε άουτ.

Τα Γιάννενα στο 29' έχουν μια καλή ευκαιρία όταν μετά από εκτέλεση φάουλ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή του Σερεμέτ ο Τζανής έστρωσε στον Κώτσιο που έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.
1-0!!!
Ακριβώς με την συμπλήρωση των 30 λεπτών έρχεται η δικαίωση στις προσπάθειες των παικτών της Δόξας. Ο Μπαξεβανίδης από δεξιά βγάζει πολύ ωραία σέντρα που φτάνει στον Ντε Φαρία. Αυτός πιεζόμενος δεν πιάνει καλή κεφαλιά αλλά στρώνει δίπλα στον αμαρκάριστο Χλωρό που αμαρκάριστος δεν έχει πρόβλημα να την στείλει στα δίχτυα του Κηπουρού κάνοντας το 1-0 και βάζει φωτιά στις κερκίδες.

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν το δεύτερο ημίχρονο οι δύο προπονητές. και ο ΠΑΣ μπήκε με στόχο την ισοφάριση. Έτσι μόλις τέσσερα λεπτά μετά το ξεκίνημα ο Μπακαγίοκο μέσα στη μικρή περιοχή προσπαθεί να πλασάρει αλλά ο Σερεμέτ παρεμβάλλοντας το σώμα του διώχνει σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

2-0!!!
Αφού ο Ντεμόλ πέρασε μέσα τον Σκούφαλη στην θέση του Μιχαήλ ο Μιχάλης Γρηγορίου κάνει την δική του κίνηση και ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ με τον πιο απόλυτο τρόπο. Βγάζει τον Γιάννη Χλωρό και περνάει τον Λεάντρο Κάπελ. Ο νεαρός Ολλανδός σε μία χαμένη φάση επιβραβεύεται για την επιμονή του. Παίρνει την κόντρα από τον Ντε Βιτσέντι και βγαίνει απέναντι στον Κηπουρό τον οποίο πλασάρει υποδειγματικά κάνοντας το 2-0 και για δεύτερη φορά το γήπεδο της Δόξας παίρνει ξανά φωτιά.

Στο 64' λίγο έλειψε να βγει το τρίτο γκολ όταν σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή του Κηπουρού Ντε Φαρία και Κάπελ δεν καταφέρνουν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.

Η καλύτερη ευκαιρία για τον ΠΑΣ και μάλλον η μοναδική αξιόλογη στο δεύτερο ημίχρονο έγινε στο 86' όταν ο Μπακαγιόκο δέχεται την μπάλα από κεφαλιά του Σκούφαλη και βγαίνει απέναντι στον Σέρεμετ. Όμως εκεί μίλησε η εμπειρία του Σλοβένου που απέκρουσε σχεδόν εξ επαφής σε κόρνερ.

Δεν άφησε τίποτα να περάσει ο Σπάθας (Φαντόπουλος, Φώσκολου) ενώ κίτρινες είδαν οι : Βέρτζος (11') Ντε Φαρία (53') Χατζηπαντελίδης (92')- Ντε Βινσέντι (6') Ντάσιος (31')

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σέρεμετ, Γελαδάρης, Μπαξεβανίδης, Σιάκκας (82' Ρούτσης), Χλωρός(60' Κάπελ) , Γκονζάλες (71' Μαραγκός) , Ντε Φαρία, Λίμα, Καρακώστας, Βέρτζος, Χατζηπαντελίδης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Στεφάν Ντεμόλ): Κηπουρός, Ντάσιος, Πάντος, Πατσατζόγλου, Μιχαήλ,(56' Σκούφαλης) Κώτσιος, Κεϊτά (73' Βαγγελής), Ανδράλας, Ντε Βινσέντι (65' Φουρτάδο), Μπακαγιόκο, Τζάνης.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Στεφάν Ντεμόλ:
«Θα ήθελα να συγχαρώ το φίλο μου Μιχάλη για τη νίκη. Η νίκη ήταν πολύ λογικό να γίνει και φυσιολογική, γιατί η Δόξα ήταν καλύτερη του ΠΑΣ Γιάννινα. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, γιατί η γνωρίζαμε τη δύναμη και τη φιλοσοφία της Δόξας. Μου αρέσει πολύ ο τρόπος που αγωνίζεται και σίγουρα σήμερα ήθελε περισσότερο τη νίκη από τον ΠΑΣ. Η ομάδα μας ήταν κακή με μπάλα και χωρίς. Χάσαμε σχεδόν όλες τις προσωπικές μονομαχίες. Κάποιοι έτρεξαν αλλά χωρίς ποιότητα. Στο β’ ημίχρονο προσπαθήσαμε να αλλάξουμε το παιχνίδι μας με Βαγγελή και Φουρτάδο, είχαμε όμως μικρή αντίδραση με δύο ευκαιρίες με Μπακαγιόκο και Κώτσιο, αλλά είναι σίγουρό ότι δεν ήταν αρκετές για να ισοφαρίσουμε. Είμαι πολύ απογοητευμένος, γιατί ίσως χάσαμε το πρωτάθλημα σήμερα. Σίγουρα στους Ζωσιμάδες θα προσπαθήσουμε μαθηματικά να λήξει το θέμα της ανόδου, που ήταν ο πρώτος στόχος μας. Όταν κάνεις όμως μια τόσο καλή χρονιά, σκέφτεσαι να είσαι πρωταθλητής. Άλλη μια φορά συγχαρητήρια στον κ. Γρηγορίου. Ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της σεζόν. Δεν παίζουμε κάθε εβδομάδα με τόσο δυνατή ομάδα.

Είναι μέρος της χαλαρότητας, αλλά δεν είναι φυσιολογικό. Κάθε ομάδα πρέπει να σκέφτεται το καλύτερο, να έχει φιλοδοξία και σήμερα πρέπει να είμαστε απογοητευμένοι γιατί ΙΣΩΣ χάσαμε το πρωτάθλημα. Είναι άλλη ιστορία το τι θα γίνει του χρόνου. Το ρόστερ θα είναι διαφορετικό του χρόνου. Θα κάνουμε τη δουλειά μας και θα δημιουργήσουμε ένα ικανό ρόστερ. Αλλά ας πιστοποιήσουμε πρώτα την άνοδο. Σίγουρα είναι κριτήριο για κάποιους ποδοσφαιριστές».

Μιχάλης Γρηγορίου:
«Είχαμε πει με τα παιδιά μετά το άτυχο αποτέλεσμα με τον Πιερικό, ότι χρειαζόμασταν 3 με 4 βαθμούς για τα play-off. Δίναμε το σημαντικότερο παιχνίδι απέναντι στην καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, όπως λένε και τα στατιστικά. Έχει καλούς παίκτες και προπονητή και φαίνεται από το στήσιμο και τις κινήσεις που κάνουν οι παίκτες του Ντεμόλ. Φαίνονται ότι είναι δουλεμένη ομάδα. Είχαμε τονίσει ότι για να κερδίσουμε έπρεπε 90 λεπτά να έχουμε συγκέντρωση, αγωνιστική διάθεση και προσήλωση και αυτό έγινε. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ήταν ο ένας καλύτερος από τον άλλο. Παρ’ όλα αυτά θέλουμε άλλο ένα βαθμό για τα play-off, οπότε τίποτα δεν τελείωσε. Πάμε την Κυριακή στην Βέροια. Αφιερώνω νίκη στον κόσμο μας και στον πρόεδρο. Η είσοδος στα play-off οφείλεται σε αυτόν σε ένα μεγάλο μέρος. Συγχαρητήρια για την άνοδο και στον κ. Ντεμόλ. Η ομάδα του ΠΑΣ δεν ήταν κακή, εμείς ήμασταν πολύ καλοί».

Πάντος:
«Για να μιλάμε για τη νέα σεζόν και τους στόχους, θα πρέπει να οριστικοποιηθεί η άνοδος. Σήμερα είχαμε την πρώτη ευκαιρία, δεν τα καταφέραμε, χάσαμε δίκαια. Το παιχνίδι ήταν καλό, ανοιχτό, επιθετικό. Μπήκε καλύτερα η Δόξα, αλλά όταν ισορροπήσαμε μας έβαλε το γκολ. Πήρε σπουδαία νίκη, εμείς πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή. Όποιος δεν ξέρει από τέτοια ματς δεν ξέρει το άγχος, και τι σθένος και προσωπικότητα πρέπει να έχουν οι παίκτες».

Σιάκκας:
«Όταν η Δόξα νικάει μια καλύτερη ομάδα που είναι θεωρητικά επιπέδου Σούπερ Λίγκα, δείχνει πόσο θέληση είχαμε. Μπήκαμε δυνατά, ακυρώθηκε ως οφσάιντ ένα γκολ, αλλά πετύχαμε άλλα δύο. Σ’ αυτές τις αγωνιστικές που απομένουν θα κοιτάξουμε να πάρουμε ένα βαθμό, αν και θα πάμε για έξι. Ο κόσμος ήταν ο δωδέκατος παίκτης. Τον θέλουμε μαζί μας σε Βέροια και Καρδίτσα».

Μικρά!!!
*Η αργία της πρωτομαγιάς και το ψιλόβροχο που έπεφτε κατά διαστήματα στην διάρκεια της ημέρας, έπαιξαν το ρόλο τους και η προσέλευση του κόσμου σίγουρα δεν ήταν η αναμενόμενη. Κάτω από τις 3000 ο αριθμός στον οποίο υπολογίζονται οι θεατές που παρακολουθούν το παιχνίδι στο ξεκίνημα. Βέβαια στην συνέχεια ο αριθμός αυτός μεγάλωσε αλλά σε καμία περίπτωση δεν έπιασε τα επίπεδα που ελπίζανε κάποιοι αισιόδοξοι. Κόπηκαν 1264 εισιτήρια και εισπράχθηκαν 17.240 ευρώ. Επόμενο ραντεβού του κόσμου της Δόξας στην Βέροια!!!
*Ο παλμός των οργανωμένων ήταν και πάλι το κύριο χαρακτηριστικό της αναμέτρησης. Ζεστή υποδοχή στο ξεκίνημα και σε όλη την διάρκεια δεν σταμάτησαν τα τραγούδια και τα συνθήματα. Ειδικά στις φάσεις των γκολ έγινε πραγματικός χαμός σε όλο το γήπεδο!
*Σαν τρελοί πανηγύρισαν στο χώρο του κέντρου ο Μπαξεβανίδης και ο Γελαδάρης το πρώτο γκολ . Οι δύο παίκτες έπεσαν στο έδαφος και πανηγύριζαν …σαν μικρά παιδιά.
*Με το δικό του ιδιότυπο τρόπο πανηγυρίζει κάθε γκολ που πετυχαίνει πλέον ο Γιάννης Χλωρός. Αυτή την φορά το σχέδιο προέβλεπε τρενάκι μπροστά στον πάγκο, το οποίο μέχρι ένα σημείο έγινε καθώς ο σκόρερ της Δόξας έφυγε κατευθείαν προς τον πάγκο και αφού αγκάλιασε τον Γρηγορίου και τους υπόλοιπους πήρε θέση για περπάτημα με τα γόνατα.
*Με την ψυχή του πανηγύρισε και το δικό του γκολ ο Λεάντρο Κάπελ. Ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να του συμβεί με το μπάσιμο του στον αγωνιστικό χώρο και την πρώτη του επαφή με την μπάλα.
*Χωρίς φανέλες έφυγαν οι περισσότεροι παίκτες της Δόξας από τον αγωνιστικό χώρο αφού κάποιοι από αυτούς τις πέταξαν στον κόσμο στις κερκίδες ενώ κάποιοι άλλοι τις έδωσαν στους οπαδούς που μπήκαν από την πλευρά της θύρας 4 για να πανηγυρίσουν την μεγάλη νίκη.
*Κοντά στην ομάδα βρέθηκε και ο Μιχάλης Μπουδούρογλου που παρακολούθησε το παιχνίδι δίπλα στο Θανάση Σάμιο. Ο δραμινός εφοπλιστής δήλωσε για άλλη μια φορά την αγάπη του για την Δόξα και την συμπαράσταση του στον πρόεδρο της ΠΑΕ. Μάλιστα όταν συνάδερφος τον ρώτησε αν έχει πρόθεση για πιο ενεργή συμμετοχή στην ΠΑΕ απάντησε με νόημα ότι «η Δόξα έχει πρόεδρο και τα πάει πολύ καλά».
*Φίλοι από την παρουσία του πέρσι στον Πανσερραϊκό ο Χρήστος Ρούτσης και ο Αλέξης Μιχαήλ τα έλεγαν μεταξύ τους μετά το τέλος του αγώνα έξω από το γήπεδο.
*Παρών στην θύρα των επισήμων ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης έχοντας δίπλα του τον νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Γιώργο Βήττα τον μάνατζερ Βαγγέλη Αγγελή και τον ηθοποιό και μέλος του συμβουλίου της ΠΑΕ Σπύρο Μισθό.
* Ήταν η πρώτη ήττα του ΠΑΣ με δύο τέρματα διαφορά καθώς η ομάδα της Ηπείρου έχασε ξανά φέτος από τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο με 2-0!
*Για να δει στο βίντεο του συνδρομητικού καναλιού την φάση του δεύτερου λεπτού, πέρασε στην ανάπαυλατου ημιχρόνου από τα δημοσιογραφικά θεωρία, ο παρατηρητής διαιτησίας Κ. Μπίκας. Ο βετεράνος Χαλκιδικιώτης διαιτητής έδωσε δίκαιο στην διαιτητική απόφαση θεωρώντας ότι υπήρχε παράβαση στο σήκωμα του ποδιού του Καρακώστα μπροστά από τον Κηπουρό. Έτσι ο διαιτητής Σπάθας και η επόπτης Φώσκολου δεν πρόκειται να έχουν αρνητική κρίση τουλάχιστον για την συγκεκριμένη φάση.


#6
DVG

DVG
  • Member
  • 21 posts
  • Locationvv
  • IRC Nick:bbb
Tha ksanaerthei a o pas giannina etsi opws pame

#7
AsSaSs1n

AsSaSs1n
  • Member
  • 3034 posts
  • LocationΔράμα, Μακεδονία
  • IRC Nick:PAOLA
  • Clan:18120
Βγαίνουν στον δρόμο οι οπαδοί του ΟΦΗ
Posted Image
Μετά την απόρριψη του φακέλου αδειοδοτησης, οι σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ αποφάσισαν να διοργανώσουν συλλαλητήριο την Τέταρτη το απόγευμα
Στους δρόμους αποφάσισαν να βγουν οι οπαδοί του ΟΦΗ, μετά την απόρριψη του φακέλου αδειοδότησης του συλλόγου απο την αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ.

Έτσι, οι σύνδεσμοι οργανωμένων φιλάθλων της Κρητικης ομάδας διοργανώνουν συλλαλητήριο την Τετάρτη το απόγευμα (19.30), ενώ με ανακοίνωση που εξέδωσαν καλούν τους πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες της Κρήτης να στηρίξουν την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται.Η ανακοίνωση των οργανωμένων αναφέρει:

"ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
Φίλοι Ομιλίτες,

Για μια ακόμη φορά η Ελληνική Αθλητική Δικαιοσύνη αποφασίζει με δύο μέτρα και με δύο σταθμά. Τα κριτήρια στα οποία βασίζονται οι αποφάσεις για την αδειοδότηση των ομάδων για την Super League τα αλλάζουν κατά το δοκούν και είναι ανάλογα των παρεμβάσεων και των πιέσεων που δέχεται από εξωθεσμικούς φορείς.

Έτσι, ενώ αποφασίζει εν μία νυκτί να εκδοθούν άδειες συμμετοχής σε ομάδες που χρωστάνε υπέρογκα ποσά και σε ομάδες που οι παίκτες τους αγωνίζονταν με μηδενικά συμβόλαια, ταυτόχρονα δεν δίνει άδεια στον ΟΦΗ μας, υποδαυλίζοντας ουσιαστικά την δυνατότητά του για την ίδια του την επιβίωση.

Επειδή λοιπόν δεν ζητάμε κάτι παραπάνω από το αυτονόητο, ίση δηλαδή αντιμετώπιση, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΜΑΪΟΥ KAI ΩΡΑ 19:30 ΣΤΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ.

Υ.Γ. Για μια ακόμη φορά καλούμε τους πολιτικούς και θεσμικούς παράγοντες της Κρήτης να στηρίξουν τον αγώνα της ομάδας μας για ίση αντιμετώπιση. Ο ΟΦΗ είναι κομμάτι της Κρήτης μας, ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ. Δε θα μείνουμε απλοί παρατηρητές στο ίδιο έργο σε περίπτωση άνισης αντιμετώπισης.

SNAKES 4 HERAKLION CLUB
KΡΗΤΕΣ 4 ''ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ'"
Σ.Φ. ΟΦΗ ΑΘΗΝΩΝ ''ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ''
Σ.Φ. ΟΦΗ SALONICA CLUB
Σ.Φ. ΟΦΗ ΑΡΧΑΝΕΣ CLUB".

#8
zCPa

zCPa
  • Member
  • 2038 posts
  • LocationL.A. Larisas
  • IRC Nick:zCPa
  • Clan:AveNgeRs
Νεοι οικονομικοι μπελαδες για τεσσερις ομαδες .
Για να δειτε ----->http://www.mikriliga...hro.php?id=5258

#9
zCPa

zCPa
  • Member
  • 2038 posts
  • LocationL.A. Larisas
  • IRC Nick:zCPa
  • Clan:AveNgeRs

Ίση μεταχείριση ζητούν οι φίλοι του ΟΦΗ


Με κεντρικό σύνθημα «Ο ΟΦΗ δεν πεθαίνει…» περίπου 2000 φίλαθλοι της κρητικής ομάδας μετείχαν απόψε στο ειρηνικό συλλαλητήριο στο κέντρο του Ηρακλείου, στην Πλατεία Λιονταριών, ζητώντας ίση μεταχείριση για τον ΟΦΗ στο ζήτημα της αδειοδότησης. Ο φάκελος του ΟΦΗ απορρίφθηκε σε πρώτο βαθμό από την αρμόδια Επιτροπή και οι ελπίδες της κρητικής ομάδας είναι πλέον στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή, η οποία την επόμενη εβδομάδα θα εκδικάσει την έφεση της κρητικής ομαδας Στο συλλαλητήριο, που κράτησε περίπου μιάμιση ώρα, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ είχαν αναρτήσει μπροστά από την Βασιλική του Αγίου Μάρκου δύο μεγάλα πανο με συνθήματα κατά της ΕΠΟ και της ΕΠΑΕ.
Posted Image

#10
tasci.

tasci.
  • Member
  • 58 posts
  • LocationDrama
I DOXARA 2-0 TA GIANNENA
DOXA DRAMAS ANIMALS GATE 4
Posted Image

OUR CITY OUR RULLES

#11
AsSaSs1n

AsSaSs1n
  • Member
  • 3034 posts
  • LocationΔράμα, Μακεδονία
  • IRC Nick:PAOLA
  • Clan:18120

DOXA DRAMAS


Βέρτζος: «Γουστάρω που παίζω στη Δόξα»

Είναι ο (φύλακας) Άγγελος της Δόξας. Η επιστροφή του Βέρτζου στο βασικό σχήμα της δραμινής ομάδας συνδυάστηκε με τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα που διατήρησε διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της και πλέον απέχει μόνο ένα πόντο από τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Το πάθος του, η ψυχή που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε βάση τον έχουν κατατάξει πολύ ψηλά στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου των μαυραετών. «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την εκτίμηση που δείχνει στο πρόσωπο μου», δήλωσε ο 27χρονος αμυντικός στο dramagoal και συμπλήρωσε: «Θα το επαναλάβω ότι αυτό που ζω εδώ από τους φίλους της Δόξας είναι μοναδικό. Αναγνωρίζουν όχι μόνο σε μένα, αλλά σε όλους τους παίκτες το πάθος που καταθέτουν σε κάθε παιχνίδι και απλά είμαι υποχρεωμένος να τα δίνω όλα όποτε κληθώ να παίζω». Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα ήταν πολύ σημαντική και τα οφέλη της ακόμη περισσότερα. «Ήταν μία τονωτική ένεση για τη ψυχολογία μας ειδικότερα μετά την ήττα από τον Πιερικό. Αποκτήσαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και πατάμε καλύτερα στο γήπεδο γιατί πλέον απέχουμε μόλις ένα βαθμό από τα πλέι οφ», δήλωσε ο Βέρτζος που προετοιμάζεται για να επιστρέψει στη Βέροια, όπου υπήρξε μέχρι το καλοκαίρι παίκτης της και έφυγε… τρέχοντας: «Είναι λογικό να επηρεάζεσαι ένα ποδοσφαιριστής όταν επιστρέφει στην έδρα της προηγούμενης ομάδας σου, όπως συμβαίνει και με μένα. Έζησα χαρές εκεί, αλλά δεν μου φέρθηκαν σωστά κι αυτό δεν το ξεχνώ. Στη Δράμα με σέβονται και γι’ αυτό γουστάρω να παίζω για τη Δόξα. Είμαι επαγγελματίας και τέτοιες καταστάσεις έχω αντιμετωπίσει και στο παρελθόν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι μόνο πως θα νικήσει η Δόξα και τίποτα άλλο. Πάμε για να νικήσουμε και να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ μία αγωνιστική πριν από το τέλος του πρωταθλήματος». Η είδηση ότι δεν δόθηκε άδεια στη δραμινή ομάδα εξέπληξε τον Βέρτζο, ο οποίος δεν μπορεί να καταλάβει γιατί κόπηκε ο φάκελος από την πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ. «Είναι δυνατόν να μην μετέχει η Δόξα στα πλέι οφ. Αυτό το κερδίσαμε με τον ιδρώτα μας και δεν μπορεί να μας το στερήσει κανείς. Ειδικά από τη στιγμή που η διοίκηση είναι άψογη απέναντι μας. Είναι η καλύτερη με την οποία συνεργάστηκε μέχρι τώρα στην καριέρα μου. Πληρώνει στην ώρα της και καλό θα είναι αυτοί που παίρνουν τις αποφάσεις για τις άδειες να κοιτάξουν και στις τρεις κατηγορίες για να πληροφορηθούν πόσες ομάδες είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις της», είπε ο 27χρονος αμυντικός και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι στο τέλος η Δόξα θα εξασφαλίσει την άδεια και θα συμμετέχει στα πλέι οφ: «Αποδείξαμε ότι αξίζαμε αυτή τη θέση και πλέον απελευθερωμένοι θα κοιτάξουμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο από τη διαδικασία των αγώνων κατάταξης».



Σημαιοφορίδης: «Μέχρι τέλους θα φτάσουμε»

Αίσθηση προκάλεσε το δημοσίευμα του dramagoal για την αντίδραση του δικηγόρου Λάκη Σημαιοφορίδη, ο οποίος εκπροσωπεί τους 11 παίκτες οι οποίοι έχουν να λαμβάνουν συνολικά 110.000 ευρώ από το 2006! «Κατ’ αρχήν πληροφορήθηκα ότι κάποιοι εκτοξεύουν απειλές κατά των πελατών μου», τόνισε ο νομικός εκπρόσωπος των παικτών στην αθλητική ιστοσελίδα των Τρικάλων “goaltrikala” και συμπλήρωσε: «Προφανώς αρχίζουν να ξεφεύγουν και αν πάμε σε κανέναν εισαγγελέα να τους καταγγείλουμε, τότε θα είναι εκείνοι οι ηθικοί αυτουργοί. Αναφορικά με το νομικό σκέλος, απ’ ότι με πληροφόρησαν υπάρχει μία έφεση από την ΕΠΟ, όσον αφορά την αδειοδότηση της ΠΑΕ Τρίκαλα, που θα κριθεί πλέον στη δευτεροβάθμια επιτροπή. Για να συμβεί αυτό, είναι προφανές ότι κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει και δεν έγινε τυχαία. Δεν ξέρει ο μεγαλομέτοχος ότι υπάρχει έγγραφο των ποδοσφαιριστών, το οποίο αν δε ληφθεί υπόψιν οι παίκτες μου είναι αποφασισμένοι να πάνε στην ΕΠΟ και την ΟΥΕΦΑ; Με το έγγραφο που τους έστειλα συντάσσεται και η αρμόδια επιτροπή, οπότε αν δε δείξει μεταμέλεια θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα. Αν η ΠΑΕ Τρίκαλα δεχτεί να κάνει κάποιο διακανονισμό των οφειλών της , τότε θα τους δώσουνε την αδειοδότηση, αλλά και πάλι θα είναι υπό επιτήρηση. Το επόμενο βήμα μας, θα είναι μέσω ΠΣΑΠ να προσφύγουμε στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ποδοσφαιριστών και την ΟΥΕΦΑ. Επίσης, πρόσφατα του ζητήθηκε από την ΕΠΟ, προφορικά να αποσύρει την αγωγή που κατέθεσε κατά των ποδοσφαιριστών, κάτι για το οποίο δεν ξέρω αν σας ενημέρωσε και έρχονται και άλλα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα το πάμε το θέμα μέχρι τέλους».

Επιστρέφει ο Μαρκόφσκι στην ενδεκάδα

Δήλωσε παρών ο Μάρκο Μαρκόφσκι στη σημερινή προπόνηση της Δόξας δείχνοντας ότι ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και θα ηγηθεί της επίθεσης των μαυραετών στη Βέροια. Ο Σέρβος επιθετικός και πρώτος σκόρερ της ομάδας θα σηκώσει και πάλι το φορτίο στην γραμμή κρούσης, αν και η αλήθεια είναι ότι το κενό του δεν φάνηκε με τον πρωτοπόρο ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ξέχωρα από τη νίκη, ο Ντε Φαρία έκανε πολύ καλή δουλειά. Ο Μαρκόφσκι ξεπέρασε το διάστρεμμα, γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς και όπως όλα δείχνουν θα πάρει ξανά φανέλα βασικού. Εκτός σχεδίων του Μιχάλη Γρηγορίου θα μείνουν ο τιμωρημένος Γκονζάλες και πιθανότατα ο Πακάλτσης, που ακολούθησε για ακόμη μία μέρα ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να προφυλαχθεί. Άλλωστε, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρει το τεχνικό τιμ το ενδεχόμενο υποτροπής σε ένα βαρύ τερέν και από την στιγμή που το αμυντικό δίδυμο των Καρακώστα και Βέρτζου τα πήγε περίφημα στο τελευταίο παιχνίδι.

Γρηγορίου: «Κατά 99% θα εξασφαλιστεί η άδεια»

Λογικό και επόμενο είναι μετά την απόρριψη του φακέλου να υπάρχει μία αναστάτωση στις τάξεις των παικτών της Δόξας κάτι που έχει εντοπίσει και ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος πριν από τη σημερινή προπόνηση καθησύχασε τους παίκτες. «Κατά 99% θα πάρουμε την άδεια, αφού η διοίκηση έχει στείλει τα συμπληρωματικά στοιχεία που της ζητήθηκαν και όλα είναι τακτοποιημένα», είπε ο Αθηναίος τεχνικός και ζήτησε από τους παίκτες να κοιτάξουν μόνο τη δική τους δουλειά: «Αυτό που θα πρέπει να σας ενδιαφέρει εσάς είναι πως θα πάρουμε αυτό που θέλουμε στη Βέροια. Θέλουμε ένα βαθμό για να πάμε ήσυχοι στην Καρδίτσα για το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος».




Σφυρίζει ο Παμπορίδης στη Βέροια

Ο Βασίλης Παμπορίδης ορίστηκε από την ΚΕΔ να σφυρίξει το παιχνίδι ανάμεσα στη Βέροια και τη Δόξα την προσεχή Κυριακή. Ο Κιλκισιώτης ρέφερι συμπληρώνει δέκα χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες και στο διάστημα αυτό έχει δώσει πολλές φορες αφορμές με τις άσχημες διαιτησίες του. Φέτος όμως είναι σε καλή κατάσταση και ο αρχιδιαιτητής Γιώργος Γιαννόπουλος επέλεξε να διευθύνει το παιχνίδι το οποίο θα είναι το νούμερο 118 (Σουπερ λιγκ 73, Football league 21, Football league-2 8, διεθνή 4)! Μόνο μία φορά έχει σφυρίξει παιχνίδι της Δόξας (με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα 2-0) πριν από πέντε χρόνια και την Κυριακή θα βρεθεί για δεύτερο φορά στο δρόμο της. Βοηθοί του θα είναι οι Μποζατίδης και Βασιλειάδης (Μακεδονίας), 4ος Κιοτζένης (Καβάλας) και παρατηρητής Βέλλιος (Ξάνθης).

Αισιοδοξία παρά τα προβλήματα στη Βέροια

Πολλά προβλήματα αντιμετωπίζει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ενόψει του αγώνα με τη Δόξα. Ο τεχνικός της Βέροιας δε θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μπάρμπα, Σαμαρά, Καλί και τους τραυματίες Τζημογιάννη, Μπαργκάν, Συμεωνίδη, ωστόσο η πολύ καλή αγωνιστική εικόνα της ομάδας τόσο στο ματς με τον Θρασύβουλο όσο και σε αυτό με τον Άρη δημιουργεί κλίμα αισιοδοξίας στο Βεροιώτικο στρατόπεδο. Σε σχέση με το ματς κόντρα στον Θρασύβουλο, ο τεχνικός της Βέροιας θα πραγματοποιήσει μόνο τις αναγκαστικές αλλαγές. Την θέση του Καλί στο δεξί άκρο της άμυνας θα την πάρει ο Αμαραντίδης, ενώ στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Καπίας και Γεωργιάδης. Στην μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Καλογέρης και Βεργώνης στον άξονα και οι Καλτσάς, Μιχαλόπουλος στα άκρα ενώ στην επίθεση οι Λαναρής, Σαϊτιώτης. Τέλος με χρηματικά πρόστιμα θα τιμωρηθούν ο Μπαργκάν και ο Μπλαζέφσκι για πειθαρχικά παραπτώματα. Ο πρώτος, που αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι, άργησε να επιστρέψει από την άδειά του ενώ ο δεύτερος παραβίασε το ωράριο


Ψηφίζει δαγκωτό Γρηγορίου

Το πρωτάθλημα της Football league oδεύει προς το τέλος του. Δύο στροφές έμειναν και ο Κώστας Σπυρόπουλος, ο οποίος αρθρογραφεί στην αθλητική εφημερίδα “Ἑξέδρα” και μεταδίδει ποδοσφαιρικούς αγώνες του Τσάμπιονς λιγκ και της Εθνικής ομάδας στο χθεσινό του φύλλο εξήγησε τους λόγους που θεωρεί ότι ο καλύτερος προπονητής της κατηγορίας είναι ο Μιχάλης Γρηγορίου. “Ο τίτλος του Προπονητή της Χρονιάς στη Β’ Εθνική δεν βγαίνει, ακριβώς, σε ευθεία αναλογία με τον πίνακα της βαθμολογίας”αναφέρει στο ξεκίνημα του άρθρου του και το dramagoal το αναδημοσιεύει αυτούσιο: “Ειδάλλως, θα ήταν «αξιωματικά» ο Βέλγος του ΠΑΣ. Προσμετράς και συνυπολογίζεις, ωστόσο, πολλά. Εννοείται πως δεν είμαι ο πιο αξιόπιστος κριτής, αφού δεν μπορεί να είναι επαρκές το δείγμα των «τηλεοπτικών» παιχνιδιών που έχω παρακολουθήσει, αλλά αν υποτεθεί πως είχα μία ψήφο, δεν θα την άφηνα λευκή. Θα την έδινα μετά χαράς, από όσα είδα, στον Μιχάλη Γρηγορίου. Εναν σοβαρό άνθρωπο, για αρχή. Τον βλέπει η σαχλαμάρα… και φεύγει μακριά. Τον θυμάμαι από τότε που φορούσε τη φανέλα με το «5» στον Εθνικό, και από τις μικρές Εθνικές επίσης, ένας «περιορισμένος» στόπερ που ήταν αρκετά δύσκολο να φανταστεί τότε κανείς πως θα γινόταν ένας καλός προπονητής. Τα παιχνίδια της Δόξας, όμως, «διαφήμισαν» ότι κάτι αξιοπρόσεκτο πασχίζουν, υπό την καθοδήγησή του, να παίξουν. Οχι τυχαία άλλωστε, έμεινε αμετακίνητος σε μια δουλειά στην οποία, ως γνωστόν, οι προπονητές μπαινοβγαίνουν όπως μπαινοβγαίνουν οι θαμώνες από τις περιστροφικές πόρτες των μεγάλων ξενοδοχείων. Ολο αυτό, δεν κάνει τη Δόξα εδώ και τώρα «ισότιμο ανταγωνιστή» για τον προβιβασμό, πιθανότατα η ώρα τους ακόμη δεν έχει έλθει. Αλλά, όπως και του Παναιτωλικού, θα έλθει εφόσον το συνεχίσουν στην ίδια λογική. Εδώ και τώρα, και την άδεια συμμετοχής να εξασφαλίσουν, οι Δραμινοί πάλι θα μπουν στα πλέι οφ με αισθητό χάντικαπ. Και αντιπάλους, σκληρούς. Τα Τρίκαλα, με καθόλου αμελητέα δυναμική. ‘Η τον Λεβαδειακό, για τον οποίον οφείλουμε τη σημείωση ότι, πέρα από το σωστό νοικοκυριό που επιβραβεύτηκε με την αδειοδότηση, επιπλέον τον Ιανουάριο ενίσχυσε δυναμικά το ρόστερ. Μπορεί να μη φάνηκε αυτό στο γήπεδο, στον δεύτερο γύρο. Αλλά τώρα, σε σερί ματς Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή, ενδέχεται να κάνει διαφορά. Εάν, δε, είναι στα πλέι οφ και ο ΟΦΗ, τότε θα ανάψουν όλες οι φλόγες. Τότε, πραγματικά, ο ήδη υψηλός συντελεστής δυσκολίας θα εκτοξευτεί”.

by dramagoal.gr

#12
AsSaSs1n

AsSaSs1n
  • Member
  • 3034 posts
  • LocationΔράμα, Μακεδονία
  • IRC Nick:PAOLA
  • Clan:18120

TRIKALA


Με σκληρή ανακοίνωση τους οι «Σακαφλιάδες» παίρνουν θέση στις τελευταίες εξελίξεις ενώ οργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο το βράδυ έξω απο το Δημαρχείο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Ξαφνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε χθες με την αδειοδότηση του ΑΟ Τρίκαλα καθώς ξαναβγήκε στην επιφάνεια το θέμα με τα χρέη Παππά, χρέη για τα οποία η παρούσα διοίκηση δεν έχει καμία ευθύνη.

Όλοι εσείς οι "επιστήμονες" -το παίζετε δηλαδή- έχετε φτάσει το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην χειρότερη θέση από την ίδρυσή του.Σας πείραξαν "ξαφνικά", τα χρέη του κ.Παππά και ψάχνετε να βρείτε πατήματα για να μην δώσετε αδειοδότηση στον ΑΟΤ ΜΑΣ; "Βρωμάει" η υπόθεση από μακριά!!!

Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές, που τονίζουν ότι θέλουν να προσφύγουν και στη ΦΙΦΑ, πρόσφεραν στον ΑΟΤ κάτι ξεχωριστό; Μια άνοδο ας πούμε; Έστω μια καλή πορεία; Αντιθέτως ζητάνε τα λεφτά που δεν πήρανε επειδή μας ρίξανε κατηγορία; Κι αν ισχύει αυτό η τωρίνη διοίκηση της ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ τι σχέση έχει με όλα αυτά; Να θυμίσουμε ότι στα χρέη Παππά συμπεριλαμβάνονται προσφυγές 3 Τρικαλινών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι πιστεύουμε ότι θα κάνουν το σωστό και αυτό που πρέπει.

ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΕ ΚΑΘΕ "ΠΟΝΗΡΗ" ΣΚΕΨΗ ΣΑΣ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΌ ΤΟΝ Α.Ο.ΤΡΙΚΑΛΑ...ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΣΤΕΝΑ!

Ο ΑΟΤ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ...και όπως λέει μια παροιμία, φωνή λαού ΟΡΓΗ Θεού!

ΣΑΣ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ; ...ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ!

Υ.Γ. -Καλούμε αύριο όλους τους φιλάθλους του ΑΟΤ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 9 μ.μ. μπροστά στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ δείχνοντας την αντίθεση μας στα ¨σκοτεινά¨ σχέδια των ανθρώπων που διαχειρίζονται τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου και κατά των 11 ποδοσφαιριστών που "κυνηγάνε" τον ΑΟΤ μας!

Sakafliades Trikala Club

Sakafliades Athens Club

Sakafliades North Boys

#13
pan1k

pan1k
  • Member
  • 1211 posts
  • LocationΔράμα
  • IRC Nick:Pan1k
  • Clan:CbS

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Άνοιξε ο δρόμος και η όρεξη της Δόξας

Ο δρόμος της επιστροφής στη Σούπερ λίγκα είναι ορθάνοιχτος πλέον για τη Δόξα Δράμας μετά την απόρριψη του τακτικού διαιτητικού δικαστηρίου της προσφυγής που κατέθεσε η Σούπερ λίγκα και επί της ουσίας ζητούσε να τερματίσει ο Ηρακλής στη 16η θέση της βαθμολογίας (υποβιβάστηκε λόγω μη αδειοδότησης) και να παραμείνει στην κατηγορία ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος έχει υποβιβαστεί στη Football League λόγω χαμηλής βαθμολογικής συγκομιδής. Το αίτημα της Σούπερ Λίγκας είχε απορριφθεί από το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ τον Απρίλιο κι έτσι στράφηκε δικαστικά εναντίον αυτής της απόφασης χωρίς τελικά να καταφέρει τίποτα και μαζί με τους Πανσερραϊκό, Λάρισα, Αστέρα Τρίπολης και ο Ηρακλής έχουν υποβιβαστεί. Μία… νίκη της Football League που εκπροσωπήθηκε από τον πρόεδρος της και αντιπρόεδρο της Βέροιας, Σπύρο Καλογιάννη, το νομικό σύμβουλο, Αντώνη Βουγίδη, τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της Δόξας Δράμας Αθανάσιο Σάμιο, τον πρόεδρο του Λεβαδειακού, Γιάννη Κομπότη, ενώ πρόσθετη παρέμβαση υπέρ της ΕΠΟ έκανε η Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής και οι ΠΑΕ Δόξα Δράμας, Πανθρακικός, Λεβαδειακός, που εκπροσωπήθηκαν από τον Βασίλη Γκαγκάτση, καθώς και η Βέροια. Από την ομοσπονδία παραβρέθηκε ο νομικός σύμβουλος, Θόδωρος Κουρίδης, από τη Σούπερ Λίγκα ο εκτελεστικός διευθυντής, Πατρίκ Κομνηνός, και ο νομικός σύμβουλος, Γιάννης Καραμηνάς, ενώ τον Αστέρα Τρίπολης εκπροσώπησαν ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Δημήτρης Μπάκος, και ο πρόεδρος, Γιώργος Μποροβήλος. Θα πρέπει να σημειωθεί πως υπήρξε ένταση ανάμεσα στους δικηγόρους των ομάδων της Football League και της Σούπερ Λίγκας. Η Football League υποστήριξε ότι η πρόταση δεν έχει περάσει από την ΕΠΟ και δεν υπάρχει στους κανονισμούς της, ενώ ποτέ στο παρελθόν δεν έχει συμβεί να υποβιβαστεί μία ομάδα και τελικά να μείνει στην κατηγορία. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θόδωρος Κουρίδης, τόνισε ότι «δεν έχει επικυρωθεί η βαθμολογία, αλλά υπάρχει βαθμολογία και δεν μπορεί κάποια ομάδα να βρεθεί στη 16η θέση. Μεσούσης της περιόδου δεν είναι δυνατόν να υπάρξει τροποποίηση στους κανονισμούς». Μετά την εξέλιξη αυτή πέφτει στη Football League o Αστέρας Τρίπολης και θα ανέβουν άλλες δύο ομάδες εκτός από τους ΠΑΣ Γιάννενα και Παναιτωλικό από τα πλέι οφ με τη Δόξα εφόσον εξασφαλίσει την άδεια να έχει 25% πιθανότητες να επιστρέψει στη Σούπερ λιγκ και να κάνει πράξει το σύνθημα των οργανωμένων «Δεκαέξι χρόνια ήτανε πολλά Α’ εθνική ερχόμαστε ξανά». Τρώγοντας έρχεται η όρεξη και η μεγάλη ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί με τον κόσμο να ετοιμάζεται να δώσει τη δική του μάχη σε όποιοι γήπεδο και αν παίξει η Δόξα.

Cold Blooded Shooters Gaming

Posted Image

Schooligans Radio

Posted Image

Posted Image


#14
AsSaSs1n

AsSaSs1n
  • Member
  • 3034 posts
  • LocationΔράμα, Μακεδονία
  • IRC Nick:PAOLA
  • Clan:18120
DOXA DRAMAS
Περιμένει την άδεια και κυνηγάει την πρώτη θέση

Με το… μυαλό στα πλέι οφ περιμένουν σήμερα στη Δόξα Δράμας την ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης που δεν έδωσε πιστοποιητικό συμμετοχής. Οι παραλείψεις τακτοποιήθηκαν στην έφεση που εκδικάστηκε την περασμένη Δευτέρα από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία μέσα σε ένα εικοσάλεπτο έδωσε την άδεια στους ανθρώπους της δραμινής ομάδας να αποχωρήσουν χωρίς να ζητήσει κάποιο επιπρόσθετο στοιχείο σε αντίθεση με τον ΟΦΗ που κατέθεσε και υπομνήματα. Ακράδαντη είναι η σιγουριά του μεγαλομετόχου και προέδρου της ΠΑΕ Αθανάσιου Σάμιου, ο οποίος την εξέφρασε και πριν από την έναρξη του αγώνα στη Βέροια στους παίκτες ζητώντας να «είστε πανέτοιμοι για τα πλέι οφ». Η κατάκτηση της έκτης θέσης από τους ποδοσφαιριστές της Δόξας ήταν μόνο η αρχή γιατί το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει… Αν ισχύουν οι φήμες που κυκλοφορούν στα γραφεία της ΕΠΟ και αναφέρουν ότι ο ΟΦΗ και τα Τρίκαλα δεν θα εξασφαλίσουν την άδεια, τότε ο δρόμος για τη Σούπερ λιγκ είναι ανοιχτός αν και μετά τις σημερινές εξελίξεις μόνο μία ομάδα θα ανέβει από τα πλέι οφ που θα ξεκινήσουν την επόμενη Κυριακή αν και δεν υπάρχει ακόμη κάτι επίσημο. Ο κόσμος της Δόξας περιμένει με αγωνία όλες αυτές τις ημέρες την ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης και ετοιμάζεται για να δώσει δυναμικό παρών στα πλέι οφ με στόχο να δώσει ώθηση στους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου να κυνηγήσουν το όνειρο που στην αρχή της φετινής περιόδου έμοιαζε με θαύμα. Επειδή στο ποδόσφαιρό όλα μπορούν να συμβούν καλό είναι άπαντες να συστρατευτούν δίπλα στην ομάδα και κόσμος με την ομάδα ενωμένη να διεκδικήσει το ένα και μοναδικό αν δεν αλλάξει κάτι εισιτήριο που οδηγεί στο σύνθημα «Δεκαέξι χρόνια ήτανε πολλά Α’ εθνική ερχόμαστε ξανά». Τα πάντα είναι στα πόδια των παικτών της Δόξας που έχοντας όπλο τη διοικητική συνέπεια, το μεγάλο πριμ του μεγαλομετόχου για τη άνοδο και τον κόσμο τόσο ζεστό δίπλα τους δεν έχουν παρά μόνο να παίξουν το ποδόσφαιρο των τελευταίων αγωνιστικών για να στείλουν στο «ψυχίατρο» όλους τους φίλους της ομάδας.

Φιλικo παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό

Μετά από αρκετή αναζήτηση τις τελευταίες ημέρες τελικά βρέθηκε αντίπαλος από τη Σούπερ λίγκα για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα την προσεχή Κυριακή. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Πανσερραϊκό. Η διοίκηση των λιονταριών παρέτεινε την παραμονή των παικτών μέχρι την άλλη Τετάρτη και οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στις 17.30 στη Δράμα. Έτσι θα έχει την ευκαιρία ο Μιχάλης Γρηγορίου να διατηρήσει σε εγρήγορση τους παίκτες του και φυσικά να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο. Το ευχάριστο για τον Αθηναίο τεχνικό είναι ότι δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Ο ετήσιος χορός του Ερασιτέχνη στο «Ρέμα»

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η διοίκηση του Ερασιτέχνη Δόξα θα διοργανώσει τον ετήσιο χορό του συλλόγου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 27 Μαϊου στο Ρέμα. Μία εκδήλωση θεσμός για τους Δραμινούς που αναμένεται να γεμίσουν το κέντρο και φυσικά περιμένουν τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Αθανάσιο Σάμιο να μιλήσει στον κόσμο και να δώσει το σύνθημα στον κόσμο για τη συμμετοχή του μέσω της Λέσχης Φίλων που είναι αλήθεια ότι τον τελευταίο καιρό και λόγω της άδειας έχει παγώσει το θέμα. Η τιμή της πρόσκλησης είναι 15 ευρώ και τα έσοδα θα είναι μία σημαντική ανάσα για τον Ερασιτέχνη ώστε να μπορέσει να προχωρήσει σε διάφορες βελτιώσεις που θέλει να κάνει στα τμήματα υποδομής.

Δύο ατομικό και επέστρεψε ο Κάπελ

Με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Δόξας ενόψει των πλέι οφ. Ο Γρηγορίου μαζί με τους συνεργάτες του γύμνασε τους παίκτες στο γήπεδο των Κουδουνίων και το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αναλώθηκε στην τακτική δοκιμάζοντας διάφορους σχηματισμούς. Τα προβλήματα έχουν μειωθεί στο ελάχιστό καθώς μόνο οι Πακάλτσης και Λίμα Σάντος ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, ενώ ο Κάπελ προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα δείχνοντας ότι μετά από δύο εβδομάδες έληξε η σιωπηρή τιμωρία του, κάτι που αναμένεται να φανεί στα πλέι οφ. Η προετοιμασία της δραμινής ομάδας θα συνεχιστεί και την Παρασκευή το απόγευμα με προπόνηση στο γήπεδο των Κουδουνίων.

#15
AsSaSs1n

AsSaSs1n
  • Member
  • 3034 posts
  • LocationΔράμα, Μακεδονία
  • IRC Nick:PAOLA
  • Clan:18120
Δεν πήραν αδειοδότηση ΟΦΗ και Τρίκαλα!

Πρώτες πληροφορίες που έχει η mikriliga.com αναφέρουν πως Δόξα Δράμας και Πανθρακικός θα καταφέρουν τελικά να λάβουν την αδειοδότηση, καθώς συγκέντρωσαν και παρουσίασαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Από την άλλη, δύσκολα ο ΟΦΗ θα συμπεριληφθεί στη λίστα των ομάδων για τις οποίες η γνωμοδότηση της ΕΠΟ θα είναι θετική, ενώ η αρμόδια Αρχή θα ανακαλέσει και την άδεια που είχε δώσει αρχικά στα Τρίκαλα! Πλέον, απομένουν οι επίσημες ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας, ώστε να διαπιστωθεί αν οι αρχικές πληροφορίες επαληθευτούν...


Και η επίσημη ανακοίνωση!


Λίγες ώρες μετά το ρεπορτάζ της mikriliga.com η ΕΕΑ της ΕΠΟ έβγαλε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Η Επιτροπή Εφέσεων Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:


1.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Πανθρακικός. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

2.Εκανε δεκτή τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας. Εκδίδει άδεια UEFA για την περίοδο 2011-2012 και της επιβάλλει πρόστιμο 3.000 ευρώ για παραβάσεις καταληκτικών προθεσμιών.

3.Εκανε ομόφωνα δεκτή τυπικά και απέρριψε κατ' ουσίαν κατά πλειοψηφία την έφεση της ΠΑΕ ΟΦΗ.

4. Δέχεται ομόφωνα τυπικά και κατ΄ ουσίαν κατά πλειοψηφία την κρινόμενη έφεση της ΕΠΟ κατά της απόφασης της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αδειοδότησης και της ΠΑΕ Τρίκαλα.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η άδεια που εκδίδεται για κάθε ΠΑΕ αναφέρεται ως άδεια UEFA, μετά την πλήρη εξομοίωση των κριτηρίων για τη συμμετοχή, τόσο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όσο στο πρωτάθλημα της Super League.

Οι αιτίες που απορρίφθηκαν οι φάκελοι
Οι αιτίες που απορρίφθηκαν οι φάκελοι

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στις τάξεις του ΟΦΗ και των Τρικάλων για την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής να τους κόψει το φάκελο με αποτέλεσμα να μην συμμετέχουν στα πλέι οφ. Καλό είναι όμως οι φίλοι της Δόξας και όχι μόνο να δούμε για ποιο λόγο απορρίφθηκαν οι εφέσεις των δύο ομάδων κατά πλειοψηφία 2-1 από την επιτροπή -με τον πρόεδρο της, Δημήτρη Γυφτάκη, να είναι εκείνος που μειοψήφησε σε αμφότερες τις περιπτώσεις. Αντίθετα, ομόφωνα (3-0) έγιναν δεκτές οι εφέσεις της Δόξας Δράμας και του Πανθρακικού. Στην περίπτωση του ΟΦΗ ειδικά, υπήρξαν αρκετές παραλείψεις που οδήγησαν στην αρνητική απόφαση -στο σκεπτικό της οποίας αναφέρονται (μεταξύ πολλών άλλων) και τα εξής:
1) Διαπίστωση του ορκωτού λογιστή της ΠΑΕ ότι η εταιρεία έχει αδυναμία συνέχισης των δραστηριοτήτων της.
2) Πληροφορίες από δημοσιεύματα (και όχι μόνο) ότι υπάρχουν πολλές οφειλές που επιδιώκονταν να ρυθμιστούν και όχι να εξοφληθούν.
3)Εκκρεμότητα από το Δεκέμβρη του 2010 της υπόθεσης Μάουρερ στη FIFA.
4) Σωρεία εκπρόθεσμων διακανονισμών, αλλά και κάποιων άλλων περιπτώσεων όπως του Σφακιανάκη, ο οποίος κατήγγειλε τον Απρίλιο ότι δεν έχει διακανονιστεί η οφειλή του, την ώρα που ο ΟΦΗ κατέθεσε χαρτί διακανονισμού με ημερομηνία Μαρτίου και
5) Μη πραγματοποίηση της απαιτούμενης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.
Στην περίπτωση των Τρικάλων τα πράγματα δεν ήταν πιο ενθαρρυντικά, αφού υπάρχουν οφειλές από τότε που ήταν ΤΑΠ -και αφορούν 12 ποδοσφαιριστές- συνολικού ύψους περίπου 120.000 ευρώ.

Μετά το πρώτο σοκ από το άκουσμα της απόφασης οι διοικήσεις του ΟΦΗ και των Τρικάλων είναι έτοιμες να καταθέσουν ένσταση στο διαιτητικό δικαστήριο με σκοπό να δικαιωθούν, αλλά πολύ δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Μάλιστα τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν και οι πρώτες προσφυγές από παίκτες του ΟΦΗ που πλέον αντιλαμβάνονται ότι θα πρέπει να κοιτάξουν το μέλλον τους γιατί αρκετό καιρό έκαναν υπομονή.

Ξεσηκωμός στο Ηράκλειο, ανακοίνωση η ΠΑΕ
Χιλιάδες οπαδοί του ΟΦΗ κατέκλυσαν τους δρόμους του Ηρακλείου για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της επιτροπής εφέσεων αδειοδότησης της ΕΠΟ. Για "εν ψυχρώ εκτέλεση των ονείρων" της κάνει λόγο η διοίκηση της ΠΑΕ σε ανακοίνωση που εξέδωσε.ο σοκαριστικό νέο της απόρριψης της έφεσης που είχε καταθέσει ο ΟΦΗ ώστε να λάβει τελικά άδεια εξαπλώθηκε ταχύτατα στην πόλη του Ηρακλείου και η αντίδραση των φίλων της ομάδας ήταν άμεση.

Περισσότεροι από 3.500 οπαδοί συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στα Λιοντάρια και έκαναν πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους, με κατάληξη την πλατεία Ελευθερίας.
Λίγο πριν τις 22:00 το συγκεντρωμένο πλήθος, μέσω της Λεωφόρου Δικαιοσύνης, επέστρεψε στα Λιοντάρια και από 'κεί κατευθύνθηκε στο κτήριο όπου στεγάζεται Α’ ΔΟΥ Ηρακλείου.

Υπήρχε μάλιστα η σκέψη για κατάληψη της Εφορίας, που τελικά δεν επιχειρήθηκε. Καθ' όση ώρα πορεύονταν οι φίλοι του ΟΦΗ τους επιτηρούσε διακριτικά ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Από την άλλη και η διοίκηση έχει αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα της για να αντιμετωπίσει την αρνητική εξέλιξη και οι νομικοί της ΠΑΕ δουλεύουν πυρετωδώς ώστε να καταλήξουν πώς θα κινηθούν στο επόμενο διάστημα.

Αναμένεται να πραγματοποιηθεί έκτακτο συμβούλιο ώστε να ληφθεί η απόφαση για τις ενέργειες στις οποίες θα προβεί θεσμικά η ΠΑΕ, μόλις η διοίκηση πάρει στα χέρια της το σκεπτικό της απόφασης.

Δεν αποκλείεται στο ενδιάμεσο, άνθρωπος της ΠΑΕ ΟΦΗ να ταξιδέψει στην Αθήνα και μαζί με εμπειρογνώμονες και νομικούς να εξετάσουν και να αντιπαραθέσουν, ένα προς ένα, όλα όσα επικαλείται η επιτροπή εφέσεων για την άρνηση αδειοδότησης του ΟΦΗ.

Υπάρχουν, τέλος, σκέψεις και για προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο, ακόμα και στο CAS, κάτι που όμως –όπως και πέρυσι- μόνο στους τύπους μπορεί να κάνει τον ΟΦΗ να ελπίζει.

Μέχρι στιγμής η έμπρακτη αντίδραση της ΠΑΕ ΟΦΗ περιορίζεται στην ανακοίνωση την οποία εξέδωσε εκφράζοντας την αγανάκτησή της για τη μη αδειοδότηση της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΟΦΗ δηλώνει την έντονη αγανάκτησή της για την έωλη, παράνομη, ουσιαστικά και νομικά αβάσιμη απόφαση, η οποία είναι άδικη καθόσον προσκρούει στην αρχή της αναλογικότητας και στην φιλοσοφία της FIFA, η οποία δεν έχει σκοπό την εξόντωση των ΠΑΕ, αλλά τη συμμόρφωσή τους. Η ΠΑΕ ΟΦΗ έχει καταθέσει έναν πλήρη φάκελο και το διατρανώνει με κάθε αυτοπεποίθηση.




Έχει γνήσια, αυθεντική φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και έχει διακανονίσει όλες τις εκκρεμότητές της προς όλους τους ποδοσφαιριστές, κάτι που αποδεικνύεται και από έγγραφα της ΦΙΦΑ που κατατέθηκαν με τον φάκελο και που αν χρειαστεί θα δημοσιευτούν.




Τεκμηρίωσε με επιχειρήματα τη βιωσιμότητά της, καθώς η ΠΑΕ ΟΦΗ τα τελευταία χρόνια είναι μια εταιρία με δυναμική, με χιλιάδες μετόχους, με αυξανόμενα έσοδα κάθε χρόνο ακόμα και στη Β Εθνική, με αυξητικές τάσεις στα εισιτήριά της και στις χορηγίες της. Πως εξάλλου θα μπορούσε να μην είναι βιώσιμη , όταν έχει την χρήση του «Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου», εμβαδού 50 στρεμμάτων και αξίας άνω των 20.000.000 Ευρώ για 99 χρόνια, όταν το Α.Σ. ΟΦΗ , που είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ , έχει στην κυριότητά του , το γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», όταν κατά την προηγούμενη περίοδο ήταν πρώτη στα εισιτήρια και όταν έχει προκηρύξει με απόφαση του Δ.Σ. αύξηση του Μ.Κ.;




Έμεινε μακριά από την υπόθεση των στημένων αγώνων καθώς το όνομά της δεν εμπλέχθηκε σε κανένα ύποπτο παιχνίδι.




Καταπολέμησε αποτελεσματικά τα φαινόμενα βίας, κρατώντας την έδρα της φέτος χωρίς τιμωρίες και μεγάλα πρόστιμα. Στελεχώθηκε διοικητικά από παράγοντες κοινωνικά καταξιωμένους, χωρίς ύποπτες επαγγελματικές δραστηριότητες ,γιατί ο καθαρός αέρας της Κρήτης δεν μπορεί να συμπλεύσει με κυκλώματα και τυχοδιωκτισμούς.

Στηρίχθηκε αποκλειστικά στα έσοδά της και τον κόσμο της. Κατάφερε να ορθοποδήσει και να διεκδικεί την άνοδό της στην επόμενη κατηγορία, παρόλη την περσινή κλοπή και αδικία που υπέστη και που της κόστισε ηθικά και οικονομικά.

Κύριοι εμείς τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ , δεν θα κοιμηθούμε απόψε από τη θλίψη μας και την αγανάκτησή μας για το δράμα στο οποίο περιήλθε η ομάδα μας από δόλιες , παράλογες και έκνομες αποφάσεις τρίτων. Κάποιοι άλλοι όμως απόψε δεν θα κοιμηθούν από τις τύψεις που οδηγούν μια περήφανη ομάδα στην απόγνωση.

Με το κεφάλι ψηλά θα ασκήσουμε όλα τα νόμιμα μέσα που μας παρέχουν οι νόμοι και οι κανονισμοί, έχοντας εμπιστοσύνη στους δικαστές που θα μας δικάσουν, έχοντας σαν φωτεινό φάρο και οδηγό τον Πρόεδρο της ΕΕΑ κ. Γυφτάκη , που μειοψηφώντας , έκρινε πως η ΠΑΕ ΟΦΗ πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να συμμετάσχει στο επόμενο Πρωτάθλημα της Super League.

Δε μπορούμε να ανεχθούμε την εν ψυχρώ εκτέλεση των ονείρων μας. Ούτε να μετανιώσουμε που προασπιστήκαμε την ομάδα μας και το συμφέρον της με αξιοπρέπεια και στηριζόμενοι σε υγιείς δυνάμεις.

Ίσως αν εμπλεκόμασταν κι εμείς σε στημένα παιχνίδια, αν είχαμε πλαστά έγγραφα, αν είχαμε στη διοίκησή μας τον υπόκοσμο, αν κόβαμε 200 εισιτήρια σε κάθε αγώνα και περιμέναμε μόνο την επιχορήγηση του ΟΠΑΠ για να επιβιώσουμε, ίσως να είχαμε καλύτερη τύχη σε αυτή τη χώρα. Ίσως…

Δυστυχώς! Δε θα αλλάξουμε όμως εμείς... Ας αλλάξει η χώρα. Επιτέλους!".

#16
-kYss-xD^

-kYss-xD^
  • Member
  • 31 posts
ANTE RE DOXARA!! 16 xronia itane polla A ethniki erxomaste 3ana

#17
AsSaSs1n

AsSaSs1n
  • Member
  • 3034 posts
  • LocationΔράμα, Μακεδονία
  • IRC Nick:PAOLA
  • Clan:18120
Απέρριψε η ΕΠΟ την αίτηση της ΠΑΕ ΟΦΗ!
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Μετά από συζήτηση επί του θέματος, τα μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας αποφάσισαν ομόφωνα ότι η αίτηση «Επανάληψης Διαδικασίας - Ανάκλησης Αποφάσεως» της υπόθεσης, που κατέθεσε η Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η., είναι εκτός κανονιστικού πλαισίου της αδειοδότησης των ομάδων και της ΕΠΟ γενικότερα και δεν μπορεί να γίνει δεκτή".


#18
pan1k

pan1k
  • Member
  • 1211 posts
  • LocationΔράμα
  • IRC Nick:Pan1k
  • Clan:CbS
Κατέβασε ρολά και η Football League

Μετά το «λουκέτο» που έβαλε την περασμένη Παρασκευή η ΕΠΟ σήμερα ήταν η σειρά της Ένωσης Β’ και Γ’ εθνικής να κατεβάσει ρολά στο δικό της μαγαζί. Μία εξέλιξη που μόνοι θετική δεν είναι για τη Δόξα Δράμας, η οποία περίμενε ότι έστω και την ύστατη στιγμή θα γινόταν ένα… θαύμα και θα συμμετείχε στα πλέι οφ. Μετά από δύο ώρες σύσκεψη με τον μεγαλομέτοχο της δραμινής ομάδας Αθανάσιο Σάμιο παρών η επικύρωση της βαθμολογίας δεν έγινε λόγω της δικαίωσης του ΟΦΗ στο Εφετείο, αλλά και των εκκρεμοτήτων που υπάρχουν με τις πλαστές ενημερότητες και τις ενστάσεις στην ουρά της βαθμολογίας. Μετά από όλα αυτά μόνο βέβαιο δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ θα διεξαχθούν κανονικά. Η οριστική ματαίωση τους φαντάζει πιο πιθανή από ποτέ. «Είναι αυτονόητο ότι η Ένωσή μας καταδικάζει τη βία σε οποιαδήποτε μορφή της», τονίζει η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωσης Β’ και Γ’ εθνικής και συμπληρώνει: «Οι πράξεις βίας στον αθλητικό χώρο εν γένει – όπου θα έπρεπε να κυριαρχεί η ευγενής άμιλλα - προκαλούν κλίμα αποστροφής για τον ίδιο τον αθλητισμό καθώς και τον ήδη επιβαρυμένο χώρο του ποδοσφαίρου. Οφείλουμε να επισημάνουμε ότι η Ένωσή μας πιστεύει στην πιστή εφαρμογή και τήρηση των νόμων, και των πειθαρχικών διατάξεων, καθώς και στην απόδοση δικαιοσύνης από τα αρμόδια θεσμικά όργανα.
Επίσης, εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας προς τους ποδοσφαιριστές και προπονητές των ομάδων και ελπίζουμε σύντομα να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, πεπεισμένοι ότι την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με την αρωγή όλων όσων αγαπούν το ποδόσφαιρο θα έχουμε ένα καλύτερο πρωτάθλημα». Μετά το πάγωμα και της Ένωσης μένει να δούμε τι θα γίνει στη συνάντηση που αναμένεται ίσως και σήμερα να έχουν με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο και φυσικά τι θα ισχύσει για το τρίτο εισιτήριο στη Σούπερ λιγκ. Πλέι οφ, μπαράζ ή ακόμη και αύξηση των ομάδων στη Σούπερ λιγκ. Πολλά τα σενάρια, αλλά κανείς υπεύθυνο για να μιλήσει με σιγουριά στον κόσμο που δικαιολογημένα είναι αγανακτισμένος.




Η τηλεφωνική παρέμβαση του Νικητίδη

Η αγανάκτηση ξεχείλιζε στη χθεσινή ραδιοφωνική εκπομπή των οργανωμένων φίλων της Δόξας μετά τη απόφαση του Εφετείου να μην γίνουν μέχρι της 7 Ιουλίου τα πλέι οφ. Κάποια στιγμή στην εκπομπή πήρε τηλέφωνο ένα φίλαθλος του ΟΦΗ και τόνισε ότι άκουσε ότι η Δόξα έχει πλαστή ενημερότητα. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του ταμία της ΠΑΕ Μάκη Νικητίδη, ο οποίος εξήγησε για ακόμη μία φορά πόσο καθαρή ομάδα είναι η Δόξα, ενώ εξήγησε ότι αρκετοί είναι εκείνοι που έχουν φοβηθεί τη δυναμική της δραμινής ομάδας στα πλέι οφ.Μάλιστα ανέφερε ότι σκέφτεται ακόμη και την παραίτηση, αλλά πρώτα θα έχει μία συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο της ΠΑΕ Αθανάσιο Σάμιο.


«Έδωσε» τους πλαστογράφους ο Πιλάβιος!

Το δρόμο της Δικαιοσύνης παίρνουν οι υποθέσεις πλαστογραφίας που αποκαλύφθηκαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Στην κλήση του από τον αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο, ο Σοφοκλής Πιλάβιος του παρέδωσε τους φακέλους όλων των ομάδων που κατέθεσαν παράνομες ενημερότητες. Του γνωστοποιήθηκε, δε, πως ποινικά δεν θα ελεγχθούν μόνο αυτές, αλλά και οι αρμόδιες υπηρεσίες (ΙΚΑ, ΔΟΥ) που δεν ανταποκρίθηκαν στα αιτήματα της ΕΠΟ να τις ελέγξουν! Εξάλλου, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κλήθηκε να παραδώσει στοιχεία και για τις απειλές που κατήγγειλε εναντίον της ζωής του, με τον κ. Κανελλόπουλο να ξεκαθαρίζει ότι έχει ήδη διατάξει κατεπείγουσα έρευνα για το θέμα. Μετά την επίσκεψή του στον αντιεισαγγελέα, ο Σοφοκλής Πιλάβιος θα έχει συνάντηση στις 16:00 με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή όποιυ συζητήθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις σε όλα τα θέματα που έχουν προκύψει, ενώ για αύριο έχει προγραμματίσει νέες τέτοιες με τη Σούπερ Λίγκα, την Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής και τον ΠΣΑΠ. Όλα αυτά, την ώρα που οργιάζει η φημολογία (που δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν από την ΕΠΟ) πως στην Αθήνα βρίσκονται ήδη δύο αξιωματούχοι της ΟΥΕΦΑ, προκειμένου να ενημερωθούν για τα τεκταινόμενα και να τα μεταβιβάσουν στην ομοσπονδία.



Συνάντηση Πιλάβιου με τον Μπιτσαξή

Ο κύκλος των επαφών που αποφάσισε η ΕΠΟ στην πρόσφατη γενική της συνέλευση, μαζί με την απόφαση για 15νθήμερο λουκέτο σε όλες τις υπηρεσίες της, άρχισε τη Δευτέρα (6/6) με τη συνάντηση του Σοφοκλή Πιλάβιου με τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή. Όπως τόνισε ο κ. Μπιτσαξής, υπάρχει άξονας συνεργασίας που θα οδηγήσει σε καλά αποτελέσματα για την πάταξη των προβλημάτων της βίας, της φερεγγυότητας και των αδειοδοτήσεων των ομάδων, ενώ χαρακτήρισε «μέρος του προβλήματος της βίας» τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ στον 4ο τελικό του μπάσκετ. Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της ΕΠΟ επεσήμανε ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση συγκάλυψης στο ποδόσφαιρο και δήλωσε αισιόδοξος ότι οι επαφές με τους αρμόδιους φορείς θα φέρουν αποτέλεσμα. «Ο κ. Πιλάβιος με ενημέρωσε αναλυτικά για τις αποφάσεις της Γ.Σ. της ΕΠΟ τις πρόσφατες, που οδήγησαν σε αναστολή της λειτουργίας της Ομοσπονδίας για ένα 15νθήμερο. Συζητήσαμε σε βάθος αναλυτικά όλα τα θέματα που σήμερα απασχολούν το ποδόσφαιρο στην προσπάθεια προς εξυγίανση. Για άλλη μια φορά ερευνήσαμε αν υπάρχουν προϋποθέσεις διεξαγωγής των πρωταθλημάτων σε μια καινούρια βάση. Υπάρχει άξονα συνεργασίας που θα οδηγήσει σε καλά αποτελέσματα. Είμαι αισιόδοξος», τόνισε αρχικά ο κ. Μπιτσαξής. Τι περιμένει να γίνει από δω και πέρα; «Η Κυβέρνηση, μέσω του υπουργού Πολιτισμού, κ. Γερουλάνου, του κ. Νικητιάδη και εμού έχει θέσει συγκεκριμένη ατζέντα, που αφορά πρωταρχικά και κύρια το θέμα της βίας, της εξάλειψής της από τους αγωνιστικούς χώρους και τις κερκίδες, τη φερεγγυότητα των πρωταθλημάτων και τη θέσπιση ενός συστήματος αδειοδότησης που να εμποδίσει ένα παρελθόν που στηρίζονταν σε διαρκή δημιουργία χρεών από τις ΠΑΕ, την επανίδρυση ΠΑΕ σε θέση παλιών με νέο όνομα και μια κατάσταση που οδήγησε διαχρονικά και ιστορικά σε καθεστώς που δεν έχει καμία έννοια νομιμότητας. Το σύστημα αδειοδότησης δίνει την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Ως κάθε νεοσύστατο σύστημα, έχει τις παιδικές ασθένειες, αυτές ερευνούμε για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα», είπε και αναφορικά με το τι θα κάνει η Πολιτεία ο Μπιτσαξής τόνισε: «Ενεργοποιεί την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία θα ασκήσει άμεσα καθήκοντα για να εκδοθούν ή όχι πιστοποιητικά συμμετοχής ΠΑΕ και γενικά εταιριών στο πρωτάθλημα». Ποια διαφορά έχουν τα δικά της πιστοποιητικά από τις αδειοδοτήσεις της ΕΠΟ; «Τα πιστοποιητικά της επιτροπής είναι διαφορετικά από τις άδειες της ΕΠΟ. Αυτές αφορούν το licensing, ενώ αυτά της επιτροπής ορίζουν τις σχέσεις των ΠΑΕ και των εταιριών με το κράτος», κατέληξε ο Μπιτσαξής. Από την πλευρά του, ο Σοφοκλής Πιλάβιος επεσήμανε: «Εγινε συνάντηση στην οποία ενημέρωσα τον ΓΓΑ για τα αποτελέσματα της ΓΣ της ΕΠΟ και θα έχουμε νέες συναντήσεις και μέσα στην εβδομάδα με τον κ. γενικό και τους φορείς του ποδοσφαίρου, όπως ανήγγειλα την περασμένη Παρασκευή. Θα συναντηθούμε και με τις δύο λίγκες του ποδοσφαίρου, Superleague και ΕΠΑΕ, με τον ΠΣΑΠ, ελπίζω με τα κόμματα και ελπίζω να έχουν έρθει και οι εκπρόσωποι της FIFA και της UEFA.

Ηθελα να πω ότι σήμερα το πρωί μου ζήτησε και πήγα ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, κ. Κανελλόπουλος, όλους τους φακέλους με τις έρευνες της Ομοσπονδίας για τις πλαστές ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες. Κατέθεσα επίσης και για άλλα θέματα τα οποία με ρώτησε όπως τα θέματα απειλών διαφόρων προσώπων και εμού προσωπικά και διάφορα άλλα θέματα που έχουν να κάνουν σχέση γενικά με το ποδόσφαιρο», είπε και ερωτηθείς για το θέμα της προσφυγής του ΟΦΗ στα πολιτικά δικαστήρια και αν θα ενεργοποιηθεί η σχετική διάταξη (σ.σ. περί αποβολής από το πρωτάθλημα), είπε: «Θα ήθελα να μη σχολιάσω αυτό το θέμα, θα έχετε απάντηση τις επόμενες μέρες». Για το αν περιμένει να υπάρξει συνεργασία με τους φορείς, σχολίασε: «Νομίζω 100%. Παρότι από μερίδα του Τύπου η τοποθέτηση που έκανα την περασμένη εβδομάδα δεν έτυχε μιας αποδοχής, θεωρώ ότι το μεγαλύτερο κομμάτι παραγόντων και των απλών ανθρώπων κατάλαβαν ότι έγινε προσπάθεια επίλυσης και όχι συγκάλυψης», είπε ο Πιλάβιος και για το τι θα αποφέρει το 15νθήμερο λουκέτο της ΕΠΟ και τι μπορεί να αλλάξει τόνισε: «Σας είπα ότι αυτό που θέλαμε να πετύχουμε είναι να αφυπνίσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του ποδοσφαίρου να δούμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε να κάνουμε τα καλύτερα γι’ αυτό που αγαπάμε».


Μητρόπουλος: «Ο ΟΦΗ έχει δίκιο»

Δίκαιο χαρακτήρισε το αίτημα του ΟΦΗ ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Βίκτωρας Μητρόπουλος. Με δηλώσεις του στον «Athletic Radio 104,2», ο Μητρόπουλος αναφέρθηκε για την παρουσία του στο πολιτικό δικαστήριο, την απόφαση της ΕΠΟ να βάλει «λουκέτο», αλλά και για τον Ηρακλή και τα Τρίκαλα. «Ο ΟΦΗ έχει δίκιο. Επειδή διατέλεσα στα μεγαλύτερα αξιώματα της ΕΠΟ και της ΕΠΑΕ σαν πρόεδρος και αντιπρόεδρος, ήμουν μέλος της ΟΥΕΦΑ και για όλα αυτά τα παραμύθια που λένε για αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου και του γεγονότος ότι ο ΟΦΗ δεν έχει δικαίωμα να κρίνει μια παράνομη σύνθεση αυτά δεν ευσταθούν. Πέρα από μια φιλία που έχω με τον Νίκο Μαχλά και τον κύριο Κουράκη, θεώρησα υποχρέωση μου να παρευρεθώ ακριβώς για να δω ποια είναι αυτά τα πράγματα που υποβαθμίζουν το ποδόσφαιρο και το έχουν φτάσει στον πάτο του βαρελιού. Ευτυχώς το εφετείο σήμερα κατάλαβε πως έχει το ζήτημα και πως ο ΟΦΗ δεν πάει κατά του καταστατικού, αλλά ο ΟΦΗ προσβάλει μια απόφαση μιας παράνομης επιτροπής και επειδή η επιτροπή είναι παράνομη δεν μπορεί να πάρει απόφαση. Οι δικηγόροι του ΟΦΗ έκαναν καλά την δουλειά τους, ο κ. Κουράκης ήταν καταπέλτης. Αυτή η απόφαση θα δώσει κάποια μαθήματα σε κάποιους και αναφέρομαι στους κ. Νικητιάδη, Μπιτσαξή και Γερουλάνο γιατί η δικαστική εξουσία είναι πάνω από την εκτελεστική εξουσία και δεν μπορεί ο κ. Πιλάβιος να ερμηνεύει όπως θέλει το καταστατικό της ΕΠΟ», τόνισε και πως μεταφράζεται η απόφαση ότι μέχρι της 7 Ιουλίου παγώνουν τα πάντα: «Δεν μπορεί να το κάνει καθώς δεν μπορεί να ορίσει μπαράζ είτε με στη συμμετοχή του ΟΦΗ, είτε χωρίς αυτή. Πρέπει να πάρει αποφάσεις. Μία αρνητική είναι να ερμηνεύσει ότι ο ΟΦΗ πήγε στα πολιτικά δικαστήρια ενώ αυτό το απαγορεύει το καταστατικό, κάτι που δεν ισχύει καθώς ο ΟΦΗ πήγε στα πολιτικά δικαστήρια για παράνομη σύνθεση του δικαστηρίου. Ο ΟΦΗ να κοινοποιήσει στην ΕΠΟ πως δεν παρέβη το καταστατικό. Το ποδόσφαιρο δεν είναι play station, που δεν έχουμε διοικήσεις. Το θέμα είναι πως υπάρχει μία λύση. Να καταλάβει ο κ. Πιλάβιος πως δεν πάει άλλο αυτή η ιστορία και να ορίσει μια νέα επιτροπή, νόμιμη, που θα επανεξετάσει τον φάκελο του ΟΦΗ».Μπορεί να πάρει αποφάσεις η ΕΠΟ από τη στιγμή που έχει βάλει λουκέτο; «Το μαγαζί δεν είναι κλειστό. Το μαγαζί είναι κλειστό με απόφαση του Πιλάβιου. Το απόγευμα ο Πιλάβιος έχει συνάντηση με τον Μπιτσαξή. Δεν είναι σουβλατζίδικο η ΕΠΟ», είπε ο Μητρόπουλος και για την περίπτωση που συμφωνήσει ο κ. Πιλάβιος να επανεξεταστεί ο φάκελος του ΟΦΗ, ανοίγει ο δρόμος για να προσφύγουν και ο Ηρακλής με τα Τρίκαλα: «Ο Ηρακλής δεν μπορεί να το κάνει αυτό γιατί έχει πέσει βαθμολογικά. Τα Τρίκαλα μπορούν και γιατί να μην το κάνουν. Αν τα Τρίκαλα θεωρούν ότι έχουν δίκιο να το κυνηγήσουν. Δεν ξέρω το φάκελο των Τρικάλων αλλά να τον κρίνει μια νόμιμη επιτροπή. Εγώ αυτό που λέω είναι ο ΟΦΗ επειδή είναι αυτό που λέμε καβάλα στο άλογο να ασκήσει πιέσεις. Πληροφορήθηκα σήμερα πως κάποιος ανύπαρκτος ονόματι Υφαντής πως έστειλε γράμμα στην ΔΟΥ Ηρακλείου γιατί είχε την υποψία πως ο ΟΦΗ έχει πλαστή φορολογική ενημερότητα.. Οφείλει ο ΟΦΗ απέναντι στην ιστορία του να στείλει στην εισαγγελία α τον κ. Υφαντή. Ο ΟΦΗ προσβάλλεται. Με την βεβαίωση από την ΔΟΥ ο ΟΦΗ πρέπει να στείλει εξώδικο στην ΕΠΟ και στο κ. Υφαντή. Αν είναι έξυπνος ο κ. Πιλάβιος πρέπει να ξαναορίσει την επανεξέταση του φακέλου του ΟΦΗ αν και αμφιβάλω για τον βαθμό ευφυΐας του. Ο ΟΦΗ πρέπει να στραφεί εναντίον του διότι ψευδώς έστειλε χαρτί στην ΟΥΕΦΑ για την ΕΠΟ. Ο ΟΦΗ πρέπει να στείλει ένα χαρτί στην ΟΥΕΦΑ και να λέει ότι σας λένε παραμύθια, δεν υπάρχει απόφαση και βάση της Ελληνικής νομοθεσίας προσβάλαμε την απόφαση. Ξέρω τους κανονισμούς καλύτερα απ’όλους . Να πάρει το αεροπλάνο ο κ. Μαχλάς να πάει στην Νιόν και να ενημερωθεί η ΟΥΕΦΑ πρώτα από τον ΟΦΗ. Για τον ΟΦΗ κερδήθηκε η πρώτη μάχη αλλά όχι ο πόλεμος».Τέλος ρωτήθηκε για το λουκέτο της ΕΠΟ και ήταν ξεκάθαρος: « Ο οποιοσδήποτε έχει πέντε γραμμάρια μυαλό στο κεφάλι του χαμογελάει με αυτή την απόφαση. Όταν έχει όλο στον γραφείο του τον Μπέο όταν οι φίλαθλοι μπαίνουν ανενόχλητο στο γήπεδο τι να πεις. Όταν μάθαιναν οι πρόεδροι κάποιον ομάδων πως ο κ. Πιλαβιος δέχθηκε απειλές-πράγμα που δεν ξέρουμε αν αληθεύει- έβγαλαν ανακοινώσεις στήριξης γιατί έβλεπαν ότι χάνουν το στήριγμα τους και κοίταξαν να τον στηρίξουν. Γελάει ο κόσμος με τα μέτρα της ΕΠΟ κατά της βίας. Αν δεν υπάρχει αστυνόμευση δεν υπάρχει περίπτωση να παταχθεί η βία. Τα συνέδρια που κάνουν είναι για γέλια. Χθες πήγε ένας οπαδός με κουκούλα να χτυπήσει τον Μπουρούση. Πήγε κανείς να τον συλλάβει; Είδατε εσείς καμία σύλληψη; Με αυτά τα μέτρα θα έχουμε και του χρόνου τα ίδια».



Μέσα Χατζηπαντελίδης και Ντε Φαρία, έξω ο Σουλογάνης

Νέο πρόβλημα τραυματισμού προέκυψε στη Δόξα. Στο απουσιολόγιο προστέθηκε και το όνομα του Γιώργου Σουλογάνη, ο οποίος παραπονέθηκε στο τεχνικό τιμ για πρόβλημα στο γόνατο, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην λύση της μαγνητικής τομογραφίας, προκειμένου να αποσαφηνιστεί με ακρίβεια το μέγεθος του προβλήματος. Αντίθετα μετά από καιρό επανήλθαν σε κανονικούς αγωνιστικούς ρυθμούς οι Μαρσέλο Ντε Φαρία και Χρήστος Χατζηπαντελίδης, έχοντας ξεπεράσει τις ενοχλήσεις τους. Το χθεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε μόνο ασκήσεις φυσικής κατάστασης και για σήμερα έχουν ρεπό. Μετά το τέλος ο Γρηγορίου αναχώρησε για τη Ρόδο, όπου θα εγγραφεί στη σχολή προπονητών και θα επιστρέψει την Τετάρτη ελπίζοντας ότι θα έχει ξεκαθαρίσει όλη η κατάσταση ώστε να μιλήσει στους παίκτες. Αν ξεκινήσουν τα πλέι οφ έχει καλώς διαφορετικά θα πει τους ζυγούς λύσατε και θα αποχωρήσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.


Στη λίστα και το όνομα του Μανούσου

Αν και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά τη συμμετοχή της Δόξας στα πλέι οφ, ωστόσο ο μεταγραφικός σχεδιασμός φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει. Οι άνθρωποι της δραμινής ομάδας έχουν δεχθεί προτάσεις εκπροσώπων παικτών και φαίνεται ότι ένας απ’ αυτούς που έχει προταθεί σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα Εξέδρα είναι ο Γιώργος Μανούσος που άνηκε στον ΟΦΗ. Σύμφωνα με την «Εξέδρα», ο 24χρονος στράικερ έχει ήδη δεχτεί «κρούση» από τους ανθρώπους της Δόξας και εμφανίζεται θετικός στο να μετακομίσει στη Βόρεια Ελλάδα και στη Δόξα καθώς τον γνωρίζει πολύ καλά ο Μιχάλης Γρηγορίου με τον οποίον συνεργάστηκαν στον Αιολικό Μυτιλήνης. Μάλιστα εκείνη τη χρονιά ο Μανούσος πέτυχε 9 γκολ και το καλοκαίρι έφυγε στον ΟΦΗ που αρκετά χρόνια πριν είχε κάνει καριέρα ο πατέρας του Γιάννης Μανούσος.

Τέλος ο Βαζάκας από τα Τρίκαλα

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων αποτελεί ο Γιώργος Βαζάκας, ο οποίος υπέβαλε την παραίτησή του το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο Γρεβενιώτης τεχνικός αποχαιρέτησε τους παίκτες του στη χθεσινή προπόνηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έφτασε στην απόφαση αυτή γιατί δεν κατάφερε καμία στιγμή να βρει τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, Βαγγέλη Πλεξίδα. Πλέον, ο ΑΟΤ ψάχνει νέο προπονητή που θα ηγηθεί της προσπάθειας της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα τη νέα σεζόν.









Αποσύρεται ή τον «τελειώνουν»!



Να πιέσουν και παράλληλα να προειδοποιήσουν τον ΟΦΗ να αποσύρει άμεσα την προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια, διαφορετικά θα αποβληθεί από όλα τα πρωταθλήματα, αποφάσισε -σύμφωνα με πληροφορίες- η ηγεσία του ποδοσφαίρου (ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα, Football League) στη σύσκεψη που έλαβε χώρα το μεσημέρι της Τρίτης στα γραφεία της ομοσπονδίας. «Όπλο» τους οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές, τις οποίες θα επικαλεστούν «αν αυτό απαιτηθεί»!

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Βαγγέλης Μαρινάκης (μαζί με τον Γιώργο Μποροβήλο και τον Πατρίκ Κομνηνό) και ο ομόλογος του της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής, Σπύρος Καλογιάννης, μετέφεραν στον Σοφοκλή Πιλάβιο στη συνάντηση που είχαν μαζί του, ότι «στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τις προσπάθειες της ομοσπονδίας για την επιβολή της νομιμότητας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την υπεράσπιση του αυτοδιοίκητου του αθλήματος, όπως αυτό είναι κατοχυρωμένο στο νόμο».

Η αναφορά στο αυτοδιοίκητο έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον ΟΦΗ και την –παρά τα προβλεπόμενα στον ΚΑΠ- προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια. Η «επιβολή της νομιμότητας» αφορά την υπόθεση των πλαστών δελτίων, η οποία έχει πάρει πλέον το δρόμο της δικαιοσύνης και τις επόμενες ημέρες θα υπάρχει ξεκάθαρη και ολοκληρωμένη εικόνα.

Σχετικά με τα όσα υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΕΠΟ περί απειλών κατά της ζωής του, οι συμμετέχοντες στη σύσκεψη «καταδίκασαν και καταδικάζουν απερίφραστα τις απειλές, λεκτικές επιθέσεις, απόπειρες εκφοβισμού και στοχοποιήσεις εναντίον του προέδρου, των μελών του Δ.Σ. και στελεχών της ΕΠΟ και δηλώσαν αλληλέγγυοι με την ομοσπονδία για την απρόσκοπτη συνέχιση του έργου της».

Παράλληλα, ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα και Ένωση Β’-Γ’ Εθνικής, στέλνουν ξεκάθαρο μήνυμα στον ΟΦΗ, δηλώνοντας ότι «θα υπερασπιστούν ενώπιον όλων των αρχών την αυτονομία της ΕΠΟ, όπως αυτή εκφράζεται μέσω του καταστατικού και των κανονισμών της και θα συνεργαστούν άψογα με τις υπερεθνικές ποδοσφαιρικές αρχές αν αυτό απαιτηθεί».

Τέλος, οι ποδοσφαιρικές αρχές, «καλούν την κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα, τις ομάδες και καθένα που συμμετέχει στο ελληνικό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι, να απέχει άμεσα από κάθε ενέργεια (σ.σ. όπως οι προσφυγές στα πολιτικά δικαστήρια) που θέτει εν αμφιβόλω το θεσμικό πλαίσιο λειτουργίας του αθλήματος, όπως αυτό είναι διεθνώς κατοχυρωμένο».

ΠΗΓΗ SPORT-FM.GR

Cold Blooded Shooters Gaming

Posted Image

Schooligans Radio

Posted Image

Posted Image


#19
pan1k

pan1k
  • Member
  • 1211 posts
  • LocationΔράμα
  • IRC Nick:Pan1k
  • Clan:CbS
ώστε ένα τέλος να φύγουν οι παίκτες διακοπές

Μία ακόμη ημέρα πέρασε χωρίς να υπάρξει κάποια εξέλιξη για τη Δόξα Δράμας. Η χαρά των πλέι οφ και το όνειρο της ανόδου έχει μετατραπεί πλέον σε δικαστικό ρεπορτάζ γιατί όλοι πλέον κινούνται στους ρυθμούς του ΟΦΗ. Σήμερα επί τρεις ώρες το κρατικό ραδιόφωνο είχε εκπομπή αφιερωμένη στην αδικημένη κρητική ομάδα που όλο το σύμπαν συνωμοτεί να την αφήσει εκτός των πλέι οφ, αλλά δεν είχε την ίδια ευαισθησία να κάνει και το ίδιο νωρίτερα για τον Ηρακλή που υποβιβάστηκε. Μετά το τελεσίγραφο που έστειλε η ΕΠΟ για απόσυρση της αγωγής, οι παράγοντες του ΟΦΗ «παρακαλάνε» να γίνει αναψηλάφηση του φακέλου και αν υπάρχει πρόβλημα να μην τους δώσουν την άδεια. Παράλληλα ζητούν να ανοίξουν όλοι φάκελοι των ομάδων νομίζοντας ότι μπορεί να δουλεύουν όλο τον φίλαθλο κόσμο που γνωρίζει πλέον ότι υπάρχει η άρση εμπιστευτικότητας και η ρήτρα που έχει υπογραφεί απ’ όλους είναι πολύ σημαντική. Το μόνο ερώτημα που θα θέσει το dramagoal είναι ο φάκελος του ΟΦΗ όταν παραδόθηκε (πλήρης) με ποια ημερομηνία πήρε πρωτόκολλο. Αν είναι μετά τις 11 Απριλίου, τότε θα πρέπει να ξεκινήσουν από τη Football League άμεσα τα πλέι οφ και οι κρητικοί να πάνε για μπανάκια. Δεν μπορεί όλες οι ομάδες να χορεύουν στον ρυθμό του ΟΦΗ επειδή έχουν μάθει να μην τηρούν ποτέ τους νόμους, αλλά ζητούν ισονομία από τους υπόλοιπους. Οι άνθρωποι της Δόξας δεν μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο πλέον και περιμένουν να γίνει ένα… θαύμα για να ξεκινήσουν τα πλέι οφ κάτι που αυτή τη στιγμή μοιάζει αδύνατο. Το ερώτημα όλων πλέον είναι αν δεν γίνουν τα πλέι οφ ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο. Τα σενάρια πολλά, αλλά τίποτα ακόμη σίγουρο. Η αναδιάρθρωση των κατηγοριών είναι μία δίκαιη λύση με αύξηση των ομάδων στη Σούπερ λιγκ για να μην πάει άδικος ο κόπος των παικτών που σε τρεις ημέρες συμπληρώνουν 11 μήνες αγωνιστική περίοδος! Φτάνει πρέπει να ξεκουραστούν. Μην παίζεται μαζί τους. Σεβαστείτε τους.




Καταθέτουν μήνυση κατά του Σμαϊλη

Αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα ετοιμάζει ο ΟΦΗ σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αthletic radio. Εκτός από την επιστολή στην UEFA θα κατατεθεί μήνυση την Πέμπτη κατά του μέλους της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ, Δημήτρη Σμαΐλη. Παράλληλα, οι Κρητικοί καταγγέλλουν τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Σοφοκλή Πιλάβιο, για απόπειρα εκβίασης και υπεξαγωγή εγγράφου, που αφορά την αίτηση ανάκλησης του ΟΦΗ στην απόφαση για τη μη αδειοδότηση του συλλόγου. Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ έγινε ειδική εκπομπή για τα θέματα του ΟΦΗ, όπου και αναλύθηκαν οι κινήσεις που θα κάνουν από εδώ και πέρα. Διαβάστε τι είπαν οι Μαχλάς, Κουράκης, Μιχαλόπουλος και Ξημέρης. Αναλυτικά:
Νίκος Μαχλάς (Πρόεδρος ΟΦΗ): “Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Άμα θέλουν ας φτιάξουν δύο διαφορετικά πρωταθλήματα με βάση κοινωνικά κριτήρια και όχι αγωνιστικά και τότε ο ΟΦΗ θα συμορφωθεί. Όλοι γνωρίζουν την αλήθεια και όποιος λέει πως δεν την γνωρίζει είναι ψεύτης. Στήθηκε μια παράτυπη επιτροπή και δεν μας δίκασε δίκαια. Μετά έρχεται η ΕΠΟ και μας λέει ότι δεν είναι αρμόδια. Τότε γιατί φτιάχνει επιτροπές; Όλα τα στοιχεία που ήθελε η αρμόδια επιτροπή ήταν μέσα στον φάκελο. Τα πάντα. Μας έστειλαν ότι χρωστάμε σε οκτώ παίκτες. Ας βγει ένας παίκτης να πει ότι δεν τον έχουμε ρυθμίσει ή ότι δεν τον έχουμε πληρώσει. Κανείς παίκτης δεν το λέει. Όλα τα χαρτιά είναι εμπρόθεσμα. Αν το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο ΟΦΗ ας πέσει. Ο ΟΦΗ έχει ένα χρέος αλλά πολλές ομάδες έχουν. Τώρα στεκόμαστε στο θέμα της αδειοδότησης. Ένας πλήρης φάκελος δικάστηκε από μια αναρμόδια επιτροπή. Η ίδια η ΕΠΟ μας λέει ότι το αρμόδιο όργανο είναι το πολιτικό εφετείο. Δεν τρελαθήκαμε να αρχίσουμε να τα βάζουμε με όλους και με όλα. Όταν κάποιος έχει δίκιο φωνάζει. Αν είναι να πέσουμε και να σωθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο ας πέσουμε”.
Γιάννης Κουράκης (Δήμαρχος Ηρακλείου): “Είμαι με το μέρος του ΟΦΗ και τον στηρίζω. Είδαμε ποτέ τον ΟΦΗ ύποπτο για κάποιο στημένο παιχνίδι; Είδαμε ποτέ τον ΟΦΗ να προσπαθεί να επηρεάσει την διαιτησία; Ποτέ! Όσο ήμουν στον ΟΦΗ. Για όσο ήμουν στον ΟΦΗ ποτέ δεν πήγε ο νους μας ότι πιθανόν να υπάρχουν πλαστές ενημερώτητες. Θα βρεθεί κατηγορούμενος αυτός που συνυπέγραψε τον φάκελο. Είναι προσβλητικό για τον ΟΦΗ και για τον κόσμο του γιατί ποτέ δεν σκεφτήκαμε να εξαπατήσουμε κανέναν. Κάνω έκληση να ξανασταλεί ο φάκελος του ΟΦΗ και να ελεγχθεί. Να πάνε σε όποια Εφορία και όποιο ΙΚΑ θέλουν για να δουν τι ισχύει. Με πολύ ιδρώτα, ο ΟΦΗ ξεκίνησε μια προσπάθεια να ξεκινήσει η εξυγίανση. Γι′ αυτό δεν είναι στα στημένα, γι′ αυτό δεν ασχολείται με την διαιτησία. Αλλά δεν φοβόμαστε να μιλάμε με όλους τους ανθρώπους. Και με τον εισαγγελέα και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ. Είναι δυνατόν να θέλουν να αποκλειστεί μια ομάδα από τα play off και να παίξει στην θέση της μια ομάδα που τερμάτισε 24 βαθμούς πίσω της και παραλίγο να παίξει στα play out; Να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι και ας ανοίξει πρώτος του ΟΦΗ. Δεν θεωρώ ότι μπορεί ηθελημένα ο πρόεδρος της ΕΠΟ να τα κάνει αυτά. Μάλλον τον παραπληροφόρησαν. Ο ΟΦΗ κάλυψε όλους τους όρους. Τουλάχιστον 23 ομάδες έχουν πλαστές φορολογικές ενημερώτητες. Δεν μας νοιάζει τι κάνει το κάθε σωματείο. Θέλουμε να εξεταστεί ξανά ο φάκελος”.
Χρήστος Μιχαλόπουλος (νομικός ΟΦΗ): “Ο φάκελος μας ήταν πλήρης και αυτό προκύπτει και από τα όσα λέει ο κ. Γυφτάκης. Τα άλλα μέλη διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. Ο κ. Γυφτάκης σε 16 σελίδες ανατρέπει την σκέψη της πλειοψηφίας. Επίσης η σύνθεση ήταν παράτυπη. Αυτός που δεν τηρεί τους νόμους είναι ο κ. Πιλάβιος. Όταν κλήθηκε στην Βουλή εμφάνισε έναν λαγό από το καπέλο. Ότι η ΠΑΕ Ηρακλής έχει πλαστή ενημερώτητα. Έσπασε το σύμφωνο εχεμύθειας που έχει κάνει ευαγγέλειο. Υπάρχει μια ανυπόστατη απόφαση λόγω κακής σύνθεσης και θέλουμε να επανεξεταστεί η υπόθεση”.
Βασίλης Ξημέρης (πρόεδρος Ερασιτέχνη ΟΦΗ): “Με το χέρι στην καρδιά είμαι πολύ προβληματισμένος με την κατάσταση στο χώρο του ποδοσφαίρου. Θέλω να κάνω μια ερώτηση στον κύριο Πιλάβιο. Δεν τον προβληματίζει το σκεπτικό ενός εγκεκριμένου δικαστή που τεκμηριώνει γιατί η ΠΑΕ ΟΦΗ πρέπει να πάρει αδειοδότηση; Δεν έκατσε να διαβάσει αυτό το σκεπτικό; Εγώ νομίζω ότι ο κύριος Πιλάβιος πρέπει να σεβαστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο και να διαβάσει το σκεπτικό. Μόνο ο κύριος Γυφτάκης μπορεί να υπερασπίζεταιτον ΟΦΗ, όχι εμείς. Γιατί ο κύριος Γυφτάκης είναι δικαστής. Όλη η Ελλάδα παρακολουθεί με σκεπτικισμό τα όσα γίνονται και η ΕΠΟ θα δημιουργήσει πρόβλημα με την αναξιοπιστία στο ποδόσφαιρο. Η ΕΠΟ προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα. Μιλάει η ΕΠΟ για την εξυγίανση και εμείς σύμφωνουμε. Ας πάει στην Βουλή ο Πιλάβιος να αποδείξει γιατί έχει πρόβλημα ο ΟΦΗ. Κανείς είναι πάνω από το Σύνταγμα. Δεν δεχόμαστε εκβιασμούς. Θα προσφύγουμε ακόμα και στην UEFA”.


Τέταρτη ομάδα με πρόβλημα ενημερότητας

Και τέταρτη ομάδα της Football League, μετά τους Εθνικό, Ιωνικό, Αναγέννηση Καρδίτσας έχει… θέμα με τις φορολογικές ή ασφαλιστικές ενημερότητες. Λεπτομέρειες αναμένεται να γίνουν την Πέμπτη γνωστές, καθώς χθες εστάλησαν στοιχεία στην ΕΠΟ από εφορίες και υποκαστήματα του ΙΚΑ και βρέθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με σύλλογο της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας. Μετά την παρέμβαση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Αναστάσιου Κανελλόπουλου την Πέμπτη αναμένεται να ολοκληρωθούν οι αποστολές από όλες τις εφορίες και τα υποκαταστήματα του ΙΚΑ, θα ελεγχθούν κι έτσι θα σχηματιστεί πλήρης εικόνα. Υπεύθυνη για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στο συγκεκριμένο θέμα είναι η ΕΠΟ, καθώς όφειλε να ελέγξει τα παραστατικά από τον Ιανουάριο και όχι κατόπιν εορτής (δηλαδή μετά τις καταγγελίες της Καλλιθέας). Με την ευκαιρία να αναφέρουμε ότι η αγωνία των ανθρώπων της μικρής λίγκας είναι πόσες ομάδες θα βρεθούν με πλαστές ενημερότητες στη Football League 2 για να δουν αν το πρωτάθλημα θα γίνει με έναν όμιλο ή με δυο.




«Πιλάβιε ξανά έλα στη Βουλή»

Με προσωπική τους επιστολή προς την Πρόεδρο της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, κ. Χρύσα Αράπογλου και , οι Θόδωρος Καράογλου, Λευτέρης Αυγενάκης και Νικόλαος Λέγκας, ζητούν να παραστεί εκ νέου ο Σοφοκλής Πιλάβιος στην Βουλή , για να δώσει απαραίτητες εξηγήσεις. Το περιεχόμενο της επιστολής έχει ως εξής: «Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε, Με την παρούσα επιστολή επικοινωνούμε μαζί σας προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την ανάγκη λήψης πρωτοβουλιών από μέρους σας, καθώς όλος ο φίλαθλος κόσμος της χώρας παρακολουθεί μετά λύπης όσα διαδραματίζονται την τελευταία περίοδο στο χώρο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και ιδιαιτέρως τα τεκταινόμενα σχετικά με τις αδειοδοτήσεις των ομάδων για τη συμμετοχή τους στην Super League. Είναι δεδομένο ότι οι χειρισμοί της ΕΠΟ ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο φίλαθλο κόσμο σχεδόν σε όλη τη χώρα, ενώ υπάρχει διάχυτο το αίσθημα άνισης μεταχείρισης μεταξύ των ομάδων, καθώς και πλημμελής εφαρμογή των κείμενων διατάξεων και των κανονισμών. Στο πλαίσιο αυτό, επισημαίνουμε την ευρεία αμφισβήτηση των οργάνων Αδειοδότησης της Ομοσπονδίας, τις αναφορές για πλαστές ενημερότητες, αλλά και τις αλλεπάλληλες καταγγελίες για δίκτυα διαφθοράς και εκβιαστών. Υπογραμμίζουμε ότι σεβόμαστε απόλυτα το «Αυτοδιοίκητο» του ελληνικού Ποδοσφαίρου και τους κανόνες της ΟΥΕΦΑ. Ωστόσο, ζητούμε ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Σ. Πιλάβιος, να κληθεί άμεσα στην αρμόδια Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, της οποίας έχετε την τιμή να προεδρεύετε, και να δώσει σαφείς εξηγήσεις. Σκόπιμο είναι επίσης να παραδώσει ο ίδιος στη Βουλή τα σχετικά δικαιολογητικά (ασφαλιστικές και φορολογικές ενημερότητες) προς άρση κάθε αμφιβολίας για την πλήρη τήρηση της νομιμότητας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη μέριμνα και τις ενέργειές σας.

Με εκτίμηση,


Ελευθέριος Αυγενάκης, Βουλευτής Δημοκρατικής Συμμαχίας Ηρακλείου
Θεόδωρος Καράογλου, Βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης
Νικόλαος Λέγκας, Βουλευτής ΝΔ Τρικάλων».

Cold Blooded Shooters Gaming

Posted Image

Schooligans Radio

Posted Image

Posted Image


#20
pan1k

pan1k
  • Member
  • 1211 posts
  • LocationΔράμα
  • IRC Nick:Pan1k
  • Clan:CbS

Οι Τούρκοι ξανάρχονται για τον Πανθρακικό!


Βέβαια όταν για πρώτη φορά το συγκεκριμένο γεγονός είδε το φως της δημοσιότητας, η επίσημη θέση της ΠΑΕ ήταν αρνητική, χαρακτηρίζοντάς το ως πρωταπριλιάτικο αστείο. Όμως το κλίμα αβεβαιότητας καθώς και η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, και ιδιαίτερα στο πρωτάθλημα της Football League όπου συμμετέχει ο Πανθρακικός, καθιστούν την ενδεχόμενη πώληση πιο πιθανή από ποτέ.

Τα οφέλη που επιδιώκουν να αποκομίσουν οι Τούρκοι επιχειρηματίες από την συγκεκριμένη συμφωνία στην περιοχή της Θράκης, λίγο – πολύ είναι ευνόητα, και η βεβαιότητα τους αυτή τη φορά μοιάζει να πηγάζει από τη δυσαρέσκεια και την αβεβαιότητα που διακατέχει τους ανθρώπους του Πανθρακικού για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί σε αυτό τις τελευταίες ημέρες.

Να σημειωθεί πως τον Απρίλιο είχαν ακουστεί οι εταιρείες Ulker και Ζiraat Βank, με τις συστάσεις να είναι περιττές, μιας και μιλάμε για 2 παγκόσμιους οικονομικούς κολοσσούς, οι οποίοι ήδη δραστηριοποιούνται στην Κομοτηνή. Η πρώτη στον τομέα των τροφίμων και η δεύτερη στον τραπεζικό.

Συνήθως όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά.

Mikriliga.gr

Cold Blooded Shooters Gaming

Posted Image

Schooligans Radio

Posted Image

Posted Image






0 user(s) are reading this topic

members, guests, anonymous users

Gatherstyle.gr